Carmen Harra, previziuni incredibile pentru anul 2021

Celebra prezicătoare de origine română, stabilită în SUA, Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2021. prezicătoarea spune că se va întâmpla cu omenirea este ireal. 

Carmen Harra pare să fi văzut în stele ce se va întâmpla cu pandemia.

„Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice pe care le-am cărat în 2020. Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra, pentru Antena3.

Simbolismul cifrei 5 este reprezentat de un tip care privește din afară un grup de alte 4 persoane care muncesc. Acest tip realizează că munca fără distracție/destindere conduce la stagnare și încearcă să modifice tiparul gândirii celor 4 astfel încât să îi ajute să privească viața dintr-o nouă perspectivă. Sunt supranumiți și Aventurieri.

Cei care au nevoie de distracție și amuzament în viața lor trebuie să caute persoane care au această cifră în harta lor numerologică. ”Plin de viață” este acea expresie care îi caracterizează cel mai bine. Aceste persoane sunt considerate artiști ai comportamentului animat, curajos și viguros. În plus, vor aduce bucurie, entuziasm și aventură în viețile partenerilor, colegilor de muncă, precum și a prietenilor.