Carmen Harra face predicţii cutremurătoare despre România. Iohannis are zilele numărate

Celebra prezicătoaare Carmen Harra face predicţii sumbre despre România care vor începe să se adeverească încă din luna februarie. Stabilită îmn SUA, Carmen Harra spune că în România nu va fi deloc linişte şi că scaunul lui Iohannis se clatină rău de tot.

Dacă anul 2021 stă sub semnul cifrei 5, cifră care înseamnă o altă vibraţie cu conotaţii de renaştere şi reînviere, când vine vorba de soarta României, prezicătoarea nu are deloc veşti bune.

Cu riscul de a fi înjurată, Carmen Harra spune că urmează să cadă Guvernul şi că Iohannis va „cădea”.

”România acum e plină de datorii, nu avem la conducere pe cine trebuie, suntem într-un punct prost. România este atât de sărăcită de acești oameni care au condus-o în ultima vreme….O să cadă din nou Guvernul, o să fie foarte mult zbucium în primăvară în România. O să fie lupte politice și stradale. O să fie o perioadă mare de convulsii in România, care începe undeva pe la sfârșitul lui februarie, o perioadă mare de agitație, care va atrage atenția și la nivel mondial. O să fie o explozie la nivel de conducere, eu cred că o să cadă și Iohannis, chiar dacă lumea mă va înjura pentru ce am spus, pentru că mulți îl susțin, dar asta este ceea ce cred eu”, a spus Carmen Harra.