Ileana Ciuculete și-a scurtat singură viața întrucât și-a falsificat anul nașterii, susține Carmen Harra, specialistă în numerologie.

Ileana Ciuculete a greșit când și-a dat în mod eronat anul nașterii, dorind să o creadă lumea mai tânără, susține Carmen Harra. Ileana Ciuculete s-a născut pe 20 septembrie 1952, însă în biografia publică apărea data de 20 septembrie 1957.

„Oferind public o altă dată a naşterii, Ileana Ciuculete a intervenit în codificarea destinului său şi astfel şi-a scurtat viaţa. A fost o mare greşeală. Pentru că, într-adevăr, dacă se năştea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum să apuce 60 de ani, aşa că a murit la aşa-zisa vârsă de 59 de ani. Dacă transmitea data reală de naştere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta îi oferea o speranţă de viaţă de 89 de ani. Este riscant să intervii în codificarea destinului modificându-ţi data naşterii. Referitor la motivul morții subite, cred că Ileana Ciuculete a luat acest virus al hepatitei C în organism chiar de la spital, la nașterea copiilor ei, din cauza seringilor și acelor care pe atunci nu se sterilizau suficient și se refoloseau. Dacă nu este tratată, hepatita C poate provoca moarte subită, așa cum s-a întâmplat din păcate și în cazul cântăreței Ileana Ciuculete”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Carmen Harra.

Biserica Costeasă din Chitila a devenit loc de pelerinaj în ultimele zile de când cei care au iubit-o pe Ileana Ciuculete au aflat că sicriul ei a fost depus la capela de aici. Sute de persoane au venit să o vadă pe regretata cântăreaţă de muzică populară răpusă de o boală necruţătoare la vârsta de 65 de ani. Ca la un ultim spectacol, artista a fost îmbrăcată într-un frumos costum popular.

Artista va fi condusă sâmbătă pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la cimitirul Străuleşti.