Carla’s Dreams vrea să testeze vigilența colegilor săi de la pupitrul juriului, astfel că în cea de-a patra ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, va pune la cale o farsă împreună cu unul dintre concurenți.

Sergiu Bunescu vine la X Factor din Moldova și, pentru că este mare fan Carla’s Dreams, decide să se costumeze și să se machieze identic cu cel pe care îl consideră idolul său. Asemănarea dintre cei doi fiind una izbitoare, Carla’s Dreams se gândește să-i pună la încercare pe Horia Brenciu și Ștefan Bănică, să vadă dacă aceștia își dau seama că persoana care se va așeza pe scaunul său de jurat nu este el. Și pentru ca farsa să fie mai credibilă, el o va avea drept complice pe Delia, care va trata tot momentul cu multă naturalețe.

”Vreau să văd cât sunt de atenți Ștefan și Horia. Mi-aș dori foarte mult să se prindă din start,  de la primul pas pe care Sergiu îl face pe scenă. Dacă mai face un pas și nu se prind, minus un punct, la al treilea pas, minus două puncte. Dacă Sergiu ajunge la masă, minus o sută de puncte. Dacă reușește să stea pe scaun, pentru fiecare secundă e încă o zi de supărare maximă pe acești doi iubiți colegi”, spune Carla’s Dreams înainte ca Sergiu Bunescu să se îndrepte spre masa juraților.

Dacă Horia Brenciu și Ștefan Bănică vor fi suficient de vigilenți sau nu și dacă Sergiu Bunescu ca reuși să-i convingă că este Carla’s Dreams, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.