Care sunt sistemele britanice de pariuri pe fotbal?

În funcție de tradiție și de obiceiuri, multe țări și regiuni au propriile denumiri pentru anumite sisteme de pariere. Și pentru că în țara noastră unele dintre cele mai importante agenții oferă și sistemul britanic de pariuri fotbal, ne-am gândit să prezentăm mai jos câteva informații despre acest tip de joc.

Care sunt denumirile cele mai cunoscute pentru sistemul britanic de pariuri combinate?

Acest sistem este unul care ține cont de un anumit număr de meciuri și de anumite tipuri de combinații. Denumirile lor diferă în funcție de numărul de meciuri puse pe un bilet. Cele mai populare, care nu includ varianta single, sunt:

  • Trixie – pentru un bilet cu 3 meciuri și 4 pariuri: 3 duble și o triplă.
  • Yankee – pentru un bilet cu 4 meciuri și 11 pariuri: 6 duble, 4 triple și un acumulator.
  • Super Yankee – pentru un sistem de bilet cu 5 meciuri și 26 de pariuri: 10 duble, 10 triple, 5 combinații de câte 4 selecții și un acumulator.
  • Heinz – pentru un bilet cu 6 meciuri și 57 de pariuri: 15 duble, 20 triple, 15 combinații de câte 4 selecții, 6 combinații de câte 5 selecții și un acumulator.
  • Super Heinz – pentru un sistem de bilet cu 7 meciuri și 120 de pariuri: 21 duble, 35 triple, 35 combinații de câte 4 selecții, 21 combinații de câte 5 selecții, 7 combinații de câte 6 selecții și un acumulator.
  • Goliath – pentru un sistem de bilet cu 8 meciuri și 247 de pariuri: 28 duble, 56 triple, 70 combinații de câte 4 selecții, 56 combinații de câte 5 selecții, 28 combinații de câte 6 selecții, 8 combinații de câte 7 selecții și un acumulator.

Alte sisteme britanice la fel de populare, ce includ și varianta de pariuri single, sunt:

  • Sistemul Patent pentru un bilet cu 3 meciuri, cu 7 pariuri: sistem Trixie (4 pariuri) + 3 pariuri single (câte unul pe fiecare meci).
  • Sistemul Lucky15 pentru un bilet cu 4 meciuri, cu 15 pariuri: sistem Yankee (11 pariuri) + 4 pariuri single.
  • Sistemul Lucky31 pentru un bilet cu 5 meciuri cu 31 pariuri: sistem Super Yankee (26 pariuri) + 6 pariuri single.
  • Sistemul Lucky63 pentru un bilet cu 6 meciuri ce conține 63 pariuri: sistem Heinz (57 pariuri) + 6 pariuri single.

Care este cea mai avantajoasă opțiune pentru a plasa pariuri de tip sistem?

Cea mai simplă și mai accesibilă metodă pentru a plasa orice tip de pariuri, fie ele single sau combinate, sunt platformele online. Aici există toate informațiile necesare și tot ce ai nevoie pentru  a analiza,  a afla ponturi, a calcula și  a plasa pariuri.  Tot ce ai nevoie pentru joc este să îți deschizi un cont.

În ceea ce privește serviciile și opțiunile puse la dispoziția utilizatorilor, Betfair este una dintre cele mai interesante alegeri. Platforma de pariuri online pune la dispoziția tuturor utilizatorilor avantaje de joc unice și excepționale.

Site-ul de pariuri este licențiat în România și se adresează doar celor care au peste 18 ani.