Îți place să joci la pariuri însă nu reușești să câștigi pe atât de des pe cât ți-ai dori? Iată care sunt cele 4 elemente cheie ale succesului în pariuri conform spuselor lui Cădar Marius, fondatorul comunității pariorilor din România, PariuriX.com.

Gestionarea banilor

Înainte de a începe ceva la care vrei să ai sorți de izbândă, trebuie să-ți faci un plan. Gestionarea banilor reprezintă piatra de temelie a acestei activități. Vei avea nevoie să te gândești foarte bine la ce sumă de bani poți să renunți (ocazional sau lunar) pentru a o investi în pariuri. Este foarte important să-ți poți permite să pierzi suma respectivă fără să fii afectat în vreun fel în viața de zi cu zi. Nu intra niciodată în banii destinați altor cheltuieli și nici vice-versa.

Odată stabilit bugetul, următorul pas este să îți conturezi o strategie de money management. Nu trebuie să te gândești neapărat să recurgi la o metodă standard, cum ar fi Martingale sau Fibonacci, ci poți foarte bine să aplici o strategie simplă, una pe care o folosesc și majoritatea profesioniștilor, și anume: pariezi aceeași miză pe fiecare bilet, care să reprezinte un procent din banca ta inițială, dar nu mai mare de 5%.

Partea cea mai dificilă a acestui aspect este fără îndoială respectarea planului stabilit. Nu juca niciodată la recuperare – vei pierde tot ce ai. Nu crește mizele în mod nejustificat nici dacă ai prins o serie bună de rezultate și te simți invincibil și nici dacă sesizezi că banca ta a luat-o la vale. Pe termen lung, dacă ești disciplinat și ai răbdare, vei vedea că totul va fi mai ușor. Vizând câștigul imediat, nu vei face altceva decât să cotizezi la casele de pariuri în mod regulat…

Pronosticuri bine documentate

Chiar dacă ești începător, nu trebuie să te înveți să copiezi ponturi de la alți pariori. Deși îți recomand să urmărești pronosticuri pe PariuriX.com, pentru a înțelege cum trebuie analizate partidele și pentru a-ți extrage informații la care poate că nu ai ajuns, este bine să analizezi partidele cel puțin o oră înainte de a paria.

Urmărește și resurse statistice care te pot ajuta în analiză, însă nu te opri acolo. Caută să fii mereu la curent cu veștile legate de campionatele și echipele pe care obișnuiești să pariezi. Odată ce te vei specializa pe câteva competiții, vei vedea cum îți va fi mult mai ușor să te ferești de surprize sau chiar să le anticipezi cu o oarecare precizie care să-ți și permită să profiți de ele.

Stabilirea unui obiectiv realist

Dacă te aștepți să câștigi bilete cu cotă 30 sau 3.000, mai bine te apuci de altceva. Gândește-te că cei mai buni pariori din lume se mulțumesc cu un ROI de 5%. Dacă reușești să atingi acest prag, înseamnă că te pricepi suficient de bine pentru a continua să încerci să faci și mai mult în acest domeniu. Având un randament al investiției de 5%, poți să te gândești liniștit să mărești banca și bineînțeles, numărul pariurilor plasate, adică rulajul, care va fi determina profitul tău, pe termen lung.

Totuși, nu te aștepta să o ții la fel de bine lună de lună. Orice parior, oricât de bun ar fi acesta, poate avea luni în care bilanțul pariurilor sale se dovedește a fi negativ. Reține, cheia succesului constă în disciplina de a continua să respecți regulile stabilite chiar și în momentele dificile.

Alegerea celor mai bune caselor de pariuri online

RecentNews - Care sunt cele 4 elemente cheie pentru a câ știga la pariuri (3)

„De-a lungul anilor am pariat la mai multe case de pariuri sportive online și am ajuns la concluzia că nu este suficient să ai cont la o singură agenție pentru a putea câștiga la pariuri online pe termen lung,” a spus Cădar Marius, specialistul care se bucură de peste 15 ani de experiență în domeniu.

Pentru a-ți mări substanțial șansele de câștig trebuie să ai cont la cele mai bune case de pariuri online la care poți juca în mod legal. Asta pentru că diferențele între cotele oferite de operatori diferă și fluctuează, iar în cazul în care ai conturi deschise la mai mulți operatori serioși, ai parte întotdeauna de cele mai mari cote de pe piață pentru fiecare pariu plasat. Da, pariind pe o cotă cu 1-5% mai bună la fiecare pariu, vei putea să-ți depășești condiția și să faci profit fără să mai umbli și la alte aspecte. Gândește-te, câteva procente azi, câteva procente mâine și la sfârșit de lună afli că diferența câștigată este tocmai profitul pe care îl bagi în buzunar.

La casele de pariuri online nu plătești taxe la plasarea biletelor și nici impozit pe biletele câștigătoare, ci numai pe retragerile efectuate din contul de pariuri, în mod individual. Dacă ne gândim că poți împărți sumele retrase astfel încât să nu depășești primul prag de impozitare (66.750 RON), jucând online ai șansa unică de a plăti numai 1% impozit cât timp respecți această regulă.

Dacă alegi operatorii potriviți mai poți profita și de alte avantaje, cum ar fi ofertele care îți pot rotunji veniturile, posibilitatea de a închide pariurile înainte de finalizarea partidelor pentru a securiza un câștig sau pentru a diminua o pierdere sau o platformă competitivă de pariuri live, dotată cu transmisiuni live video din campionatele tale de interes.

Nu uita să furnizezi documentele solicitate agențiilor la care te-ai înregistrat cât mai rapid, pentru că acest proces de verificare este impus prin lege și dacă nu te supui, contul tău va fi suspendat în termen de 30 de zile. Procedura este una cât se poate de sigură, astfel încât nu trebuie să te îngrijorezi deloc cu privire la siguranța documentelor și datelor tale personale, care sunt păzite prin literă de lege și totodată, printr-o platformă la fel de securizată precum sunt cele folosite de către bănci.