Imprimantele sunt dispozitive care își găsesc locul oriunde: acasă, la birou, în instituțiile publice, în birourile particulare, la şcoală sau universități.

Imprimantele cu cerneală sunt preferate de cei mai mulţi dintre utilizatorii datorită flexibilitate. Reușesc să satisfacă cu succes necesarul mediu spre mare de volum, şi cele mai multe vin cu numeroase opțiuni speciale. Iată care sunt câteva dintre avantajele imprimantelor cu cartuş de cerneală.

Imprimantele cu cerneală sunt compacte uşor de integrat

Designul modern, compact propus de companiile consacrate – HP, Canon, Epson – le face tot mai atractive pentru cei care și deficit de spațiu. Astfel dispozitivele mici, ușoare, cu aspect modern își găsesc cu rapiditate locul acasă, sau la birou. Carcasele realizate din materiale excepționale cu finisaje bine gândite le transformă în accesorii cu estetică plăcută. Faţă de modele realizate în anii anteriori, cele disponibile acum pe piață sunt chiar atractive.

Trebuie să recunoaştem că nu doar aspectul te determină să cumperi imprimante cu cerneală, ci performanțele pe care le au. O imprimantă bine aleasă te ajută să beneficiezi de conținut alb negru, monocrom sau chiar fotografii de calitate excepțională. Chiar dacă selectezi un dispozitiv care funcționează cartuş compatibil, vei beneficia de claritatea atât de apreciată. Pentru că cele mai multe dintre dispozitivele lansate și tehnologie de ultimă generaţie care asigură performanțe deosebite.

Au conectivitatea WiFi şi pot fi accesate de la distanță

Companiile mari au reușit să dezvolte şi să implementeze pe sistem de imprimare inkjet tehnologie de ultima generaţie, fără a crește prețul final. Astfel imprimantele produse de giganții din domeniu, au conectivitate WiFi ce permite funcționarea  wireless crescând randamentul de lucru. Comenzile pot fi lansate de la distanța, de pe o varietate mare de tipuri de dispozitive. Aceste opţiuni furnizează mai multă libertate de organizare şi realizare a taskurilor.

Sunt soluții economice pe parte de consumabile

Faţă de alte alternative, imprimantele cu cerneală sunt fiabile şi pe parte de consumabile. Prețul pentru un cartuş HP 305 color, ori pentru un cartuş HP 650 original nu aduce presiune foarte mare pe buget, în condițiile în care oricare dintre ele poate fi exploatat maximum. Dacă precizăm că cele mai multe dintre imprimantele cu cerneală au alternative compatibile, mai avantajoase, dispozitivele devin și mai tentante.

Sursa de imagine:
junpiiiiiiiiiii / Shutterstock.com