Care este varsta ideala pentru ca bebelusul sa poate face o sedinta foto ? Te intrebi ca parinte cand trebuie sa programezi sedinta foto maternitate si de nou nascut? Care este cea mai potrivita varsta pentru a obtine cele mai frumoase zambete si cele mai frumoase poze ? De ce fotografii recomanda ca sedinta foto nou-nascut sa se realizeze in primele 15 zile de la nastere ? O multime de intrebari la care vom oferi raspuns in cele ce urmeaza.

 

Primele 15 zile de viata ale nou-nascutului

Bebelusul tau se va schimba enorm in primele zile de viata, mai ales in primele 15 zile. Un lucru fascinant de altfel. Daca vrei sa imortalizezi aceasta perioada speciala, ideal este sa progamezi sedinta foto cat mai repede cu putinta, inca de la iesirea din maternitate daca se poate. Doua stiluri sunt posibile.

 

Look-ul studio, cel mai des cerut de parinti, nu este realizabil decat in primele 15 zile de viata ale bebelusului. Bebelusul poate fi manipulat cu mai mare usurinta in aceasta perioada deoarece doarme in cea mai mare parte a timpului. Odata trecuta aceasta perioada, bebelusul va fi treaz o perioada mai lunga de-a lungul zilei, apar colicii sau dintisorii ceea ce il fac sa fie mai agitat. Or, o sedinta foto trebuie sa ramana un moment de placere, privilegiat, atat pentru parinti cat si pentru bebelus.

 

Look-ul lifestyle. In cazul aestui stil nu se impune nicio limita de varsta. Acest tip de sedinta foto se realizeaza intr-o perioada de viata la alegere, la domiciliu, intr-un studio. Sedintele foto nou-nascut sunt ideale pentru a imortaliza soisrea nou-nascutului in familie, fara niciun tip de artificiu. Aceasta sedinta foto este ideala pentru parintii care isi doresc amintiri autentice si naturale.

 

Bebelusul intre 1-3 luni. Bebelusul isi schimba fizionomia rapid in primele luni de viata. In aceasta perioada este mai mult treaz, nu doarme atat de mult ca in primele saptamani de viata. Poate avea colici ceea ce il va face sa nu stea atat de linistit in timpul sedintei foto. Cu toate acestea, se pot realiza poze frumoase in bratele parintilor, acasa sau in natura. Daca vreti sa faceti cadou sedinta foto, puteti cumpara un voucher foto cadou de Crăciun.

Bebelusul intre 3-6 luni. In aceasta perioada, bebelusul doarme si mai putin decat in perioada mai sus mentionata insa colicile au disparut in cel mai bun caz. Incepe sa zambeasca din ce in ce mai mult, sa fie mai curios. Deja poate sta in sezut ceea ce poate contribui la realizarea unor poze reusite. Se recomanda cel putin o sedinta foro anuala, de ziua copilului sau chiar o  sedinta foto Craciun cu ocazia sarbatorilor de iarna.