“Camera Café”, cel mai nou sitcom realizat și difuzat de Antena 1

“Camera Café”, cel mai nou sitcom realizat și difuzat de Antena 1
loading...

Începând din 12 decembrie, Antena 1 va difuza în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 12:30 sitcom-ul “Camera Café”.

Având la bază un format internațional, acesta spune povestea unei firme de organizat evenimente în incinta căreia se instalează un tonomat de cafea.

Intrigile și acțiunea se vor țese chiar pe holurile care găzduiesc acest aparat, iar situațiile și întâmplările amuzante nu se vor lăsa deloc așteptate.

Din distribuția “Camera Café” fac parte Doru Ana, în rolul directorului firmei, Carmen Tănase, asistenta directorului, Adriana Trandafir, femeia de serviciu, Mădălin Mandin, instalatorul, dar fiecare episod va avea și invitați speciali.

“Este un format dinamic, bine scris, haios, tinerii aleși sunt absolut minunați, asa că acest sitcom este o variantă perfectă pentru zilele de weekend”, a declarat Carmen Tanase.

Stela Popescu, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, CRBL și Florin Ristei sunt câteva din vedetele care vor completa distribuția.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. ela
  ela 12 decembrie, 2015, 22:39

  bravo celor doua tinere actrite care fac tot filmul….. restul cam epuizati. rusine celor care nu vorbesc si despre tinerii actori….marii actori care vor fi invitati sunt umpluturi. ei trebuie sa faca bani in alta parte.

  Reply this comment
 2. nicu
  nicu 12 decembrie, 2015, 22:46

  Ne dezamagiti Antena 1!!! Ce naiba cauta aia de la Ham-Ham intr-un film?!Arata naspa! Se pare ca nu si-a gasit locul pana la 40 de ani…Lasati actorii -actori sa faca filme! Succes ! Cine joaca rolul Ancai e super! Joaca bine, e de-acolo!

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<