Călin Goia, show de 8 martie pe patine în fața a mii de fani

Călin Goia, show de 8 martie pe patine în fața a mii de fani
loading...

Andra, Călin Goia, care a cântat pe patine, Elena Gheorghe, Ruby, Lidia Buble şi mulţi alţi artişti de top au încins atmosfera, de 8 martie, la concertul SuperGirl. ProFM, susţinut de Digi Mobil şi Allview, a adunat, în Afi Palace Cotroceni, mii de ascultători, care au primit în dar cel mai tare concert al primăverii.

În atmosfera de sărbătoare matinalii ProFM Andrei Gheorghe si Greeg, alături de George Vintilă, le-au urat “la mulţi ani” doamnelor şi domnişoarelor şi au dat startul distracţiei. Experienţa a fost una unică, scena amplasată în mijlocul patinoarului oferind celor prezenţi o experienţă vizuală de 360 de grade, prima de acest fel din Afi Palace Cotroceni.

Super concertul ProFM a marcat şi o serie de premiere Mira şi-a lansat un nou single, iar Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a susţinut concertul pe patine. Andra a reuşit să smulgă aplauze la scenă deschisă cu recitalul ei, mii de oameni cântând în cor refrenele hit-urilor difuzate de ProFM.

Cea de-a cincea ediţie a ProFM SuperGirl a fost susţinută de Digi Mobil şi Allview. Imagini de la concert pot fi accesate pe www.profm.ro.

andraconcertul SuperGirl

Categories: MUZICĂ

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro