Solistul trupei Voltaj se numără printre cei 10 concurenţi Eurovision 2015 invitaţi la balul caritabil anual „Life Ball” din Viena, unul dintre cele mai importante din lume. Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige şi Elton John şi-au anunţat prezenţa.

Extravaganţă, glamour, momente artistice speciale şi discursuri emoţionante – sunt cuvintele de ordine pentru evenimentul caritabil „Life Ball”, ce va fi găzduit în Primăria Vienei sâmbătă seară. Este una dintre cele mai importante manifestări din lume dedicate luptei împotriva SIDA. Călin Goia se numără printre cei doar 10 artişti concurenţi la Eurovision care au fost invitaţi să participe la acest bal exclusivist.

Solistul trupei Voltaj va urca pe scena „Life Ball” din Viena alături de două dintre cei mai sonore nume lansate de Eurovision: Conchita Wurst şi Dana International. Împreună, ei vor interpreta nu mai puţin celebra piesă „Waterloo”, cu care ABBA câştiga cel mai important copncurs muzical european în 1974. Laureen şi trupa Jedward sunt alţi artişti care s-au remarcat la Eurovision şi care vor cânta în cadrul elitistului eveniment. Printre cei care au confirmat deja prezenţa la „Life Ball” se numără actriţa Charlize Theron, Paula Abdul, Mary J. Blige, iar Elton John, a cărui fundaţie „Elton John AIDS Foundation” este parteneră a fundaţiei organizatoare „AIDS Life”, şi-a anunţat şi el intenţia de a participa. Spectacolul va fi proiectat pentru publicul larg pe ecrane, în piaţa din faţa Primăriei vieneze.

„E cel mai important eveniment de caritate din sud-estul Europei, cu o tradiţie de 23 de ani. Anul acesta, avem un golden dress code, în memoria lui Gustav Klimt, unul dintre cei mai mari artişti ai Austriei. Este onorant să fim printre delegaţiile ai căror reprezentanţi au fost aleşi să interpreteze cel mai mare hit lansat de Eurovision de a lungul istoriei sale”, dezvăluie Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision, cea care îl va însoţi, de altfel, pe Călin Goia la eveniment.

Agenda Eurovision 2015, difuzată la TVR 1, TVR HD şi TVRi, arată telespectatorilor tot ceea ce fac Călin Goia şi echipa sa la Viena.

Telespectatorii TVR şi internauţii vor putea vedea imagini de la „Life Ball” în cadrul Agendei Eurovision 2015 din 17 mai. Emisiunea ce urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR. În ediţia de joi seară, Agenda Eurovision 2015 aduce imagini de la prima repetiţie a echipei României la Wiener Stadthalle. Care au fost plusurile şi minusurile primului contact cu scena, ce spun membrii trupei Voltaj şi echipa care îi însoţeşte despre sunet, lumini, grafică şi decupaje aflăm pe 14 mai, de la ora 21.00.