Atunci când ne gândim la un cadou automat corelăm cu ceea ce ține de flori, un obiect interesant, foarte atent împachetat. Sună însă mai degrabă a moartea pasiunii, căci fiecare eveniment ce impune și un cadou vine cu o altă poveste în spate. Cadoul în sine nu este doar o obligație legată de context, ci ideal ar fi să reprezinte ceva mai mult. Până la urmă intenționezi să transmiți un gând bun, să creezi o amintire destinatarului.

Cadouri originale, decorative și nu numai, la 3gifts

Magazinul online 3gifts.ro sparge tiparele clasice și propune idei atipice. Vorbim despre cadouri moderne, amuzante, poate chiar neașteptate. Sunt idei catalogate drept îndrăznețe, dat fiind că nu oricine le-ar alege și nici oricine nu le-ar savura cum ar trebui.

Câteva idei interesante de cadouri care demonstrează că această experiență poate fi amuzantă se referă la obiecte în forme diverse, neașteptate, cât și la utilitatea unor produse pe care nu doar design-ul le face speciale: căni în formă de obiectiv foto, hârtia igienică cu print sudoku sau seturi de pahare de shot-uri în formă de epurbete sunt câteva exemple.

Cum alegi ceva potrivit

Atunci când intenția este de a alege cu totul altceva decât s-ar aștepta oricine, magazinul online de cadouri 3gifts.ro este soluția. Propune cadouri de tip căni în forme și mărimi diverse, cu tematică la fel de diversă, dar mai ales inedită: unicorni, căni cu autoamestecare, cu pian, termosensibile și multe altele sunt parte din această categorie.

Magazinele de nișă ușurează oarecum alegerea cu propuneri tematice: cadouri pentru ea sau el, pentru copii, cele amuzante; 3gifts vine cu idei pentru consumatorii de băuturi alcoolice, gadgeturi sau chiar și ceasuri decorative.

Un avantaj în plus, pe lângă atât de multe idei și stoc generos de produse, se referă la condițiile de cumpărare. Livrarea este rapidă, în maximum de 72 de ore. Online este mai simplu și mai rapid. Mai cu seama pentru uituci sau cei care lasă totul pe ultima sută de metri, regăsesc aici o soluție rapidă pentru a alege cadoul cu care să facă o bună impresie.

Cadourile amuzante necesită o atentă potrivire cu ocazia

Ce-i drept, cu toții radem când vedem o tigaie pentru ouă. Când ești însă în postura de destinatar și primești ceva ce nu se potrivește deloc cu stilul tău, ai tendința de a aprecia cel mult intenția. Cadourile amuzante sunt în general pentru cei care au simțul umorului și apreciază ideile fun. Pentru un bărbat matur, poate un CEO, ideea poate fi una exagerată. Adaptați așadar cadoul ales la contextul în care vă regăsiți și la persoana în cauză. Pentru astfel de scenarii regăsim la 3gifts și cadouri elegante – instrumente de scris, în set, suport din lemn cu ceas integrat printre altele.

Cadoul rămâne totodată și o amintire pentru cel care îl primește. Ar fi bine totuși ca aceasta să fie una plăcută, poate chiar una hilară.