Execuţie în stil mafiot în Bucureşti. Cadavrul unui bărbat a fost descoperit miercuri de muncitorii unei companii care efectuau lucrări de reparaţii în Pantelimon, în apropierea maşinii parcate în faţa Secţiei 9 de Poliţie de pe Şoseaua Pantelimon.

Deşi zăcea în portbagajul maşinii de circa două săptămâni, potrivit declaraţiilor localnicilor, poliţiştii nu au mirosit nimic suspect în jurul maşinii parcate în faţa secţiei 9 poliţie.

Cadavrul găsit după ce muncitorii care lucrau în zonă au simţit miros de putrefacţie şi au chemat poliţia.

Maşina, cu număr de Constanţa, se afla în faţa Secţiei 9 de Poliţie de pe Şoseaua Pantelimon, iar în portbagaj, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului, îndesat într-o geantă.

Bărbatul ar putea fi al unui cetăţean sirian, Saleh Haj Moustafa, în vârstă de 53 de ani, care a fost dat dispărut în decembrie 2014, de familie.

Bărbatul ar avea domiciliul în Bucureşti, fiind căsătorit cu o româncă, împreună cu care ar avea o fiică.
Moustafa avea o firmă prin care aproviziona cu mărfuri generale hoteluri şi restaurante.

Autoturismul în care a fost găsit aparţinea SC Perla Majestic dar el nu era angajat al complexului hotelier.

Sirianul avea contract şi cu SC Perla Majestic căreia, în timpul verii, îi furniza alimente şi alte materiale necesare celor cinci hoteluri de pe litoral, ale companiei.
SC Perla Majestic îi închiriase propriul depozit din Mamaia în care furnizorul depozita mărfurile. Autoturismul cu număr de Constanța în care a fost găsit cadavrul, nu figura ca furat, îi fusese oferit de SC Perla Majestic pentru a-l folosi.
Era inginer de profesie şi provenea din Siria, dintr-o familie onorabilă, tatăl fusese procuror iar mama lui, profesoară. Soţia sirianului este economist într-un minister, fiind considerată o specialistă în domeniu.
Surse judiciare susţin că numele cetăţeanului sirian ar figura, ca suspect,  în mai multe dosare de infracţionalitate economică.  
Cadavrul găsit în portbagaj este în stare avansată de putrefacţie, dar nu a fost tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, au relevat cercetările de la INML.