Joi seară, la Burlcaul, nicio concurentă nu a fost eliminată din show. Andrei Andrei a decis să le mai testeze pe cele șase concurente rămase în reality show.

Ediția de aseară a show-ului „Burlacul” a adus nenumărate răsturnări de situație: nicio concurentă nu a fost eliminată, iar Alice, concurenta care părea să aibă cele mai multe șanse de a-l cuceri pe burlac a pierdut mult din admirația lui.

„Îmi place să o simt pe Alice în brațele mele. Pare atât de neajutorată și de dornică de afecțiune”, a mărturisit Andrei.

După întâlnirea pe care au avut-o însă ieri, „Burlacul” pare să-și fi schimbat radical părerea despre viitorul său alături de Alice.

„Subiectele de discuție sunt superficiale, banale chiar. Ea nu e în stare să ducă discuția noastră către subiecte importante și asta mă dezamăgește. Un sărut nu poate salva conversațiile de care eu am nevoie să ajung să o apreciez mai mult”, a spus ferm Andrei.

Dezamăgită că Andrei a fost pe alocuri dur cu ea, Alice și-a pierdut cumpătul atunci când a ajuns la hotel unde Ayda a așteptat-o cu o vază goală, în care s-ar fi potrivit de minune trandafirul salvator. Furioasă că i se atrage atenția asupra eșecului de care a avut parte, Alice a aruncat cu un ciorchine de strugure în Ayda.

„Ayda insistă să mă enerveze și i-am trântit strugurii ăștia în cap”, a recunoscut Alice foarte firesc.

Roxana a părut a fi favorita lui Andrei ediția trecută. Cei doi au mers să facă drifturi, tinerei i-a plăcut la nebunie, iar apoi și-au mărturisit numeroase întâmplări din trecut.

Cert este că Andrei a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei: Roxana e mereu sexi si provocatoare. La capitolul ăsta stă bine. Are o nebunie și o naturalețe care îmi plac. Nu este o femeie fandosită și apreciez asta.

burlcaul - andrei andrei - concurenteconcurente burlacul 2015