Andrei Andrei face surf cu vâsla, în cea de-a patra ediție a show-ului „Burlacul”, difuzată joi seară de Antena 1.

„Burlacul” Andrei Andrei le cunoaște din ce în ce mai bine pe femeile intrate în competiția pentru inima lui, iar mâine, de la 20:30, la Antena 1 patru norocoase se vor bucura de atenția lui în timpul întâlnirilor pe care le pune la cale.

Andrei le invită pe două dintre tinere pe malul oceanului, pentru a încerca un sport foarte la modă: surf cu vâsla.

Bucuroase că vor avea astfel prilejul să își etaleze corpul doar în costum de baie, cele două pretendente au însă un mare regret: acela că nu se bucură de prezența exclusivă a lui Andrei și că trebuie să împartă timpul cu o rivală. Pe cât de greu de stăpânit se dovedește a fi placa de surf, pe atât și replicile veninoase ale celor două concurente, care vor cu orice preț să își continue drumul în show.

„Pe placă m-am simțit ca pe nisipuri mișcătoare, iar picioarele nu voiau să mă asculte deloc. Am luat câteva guri de apă”, povestește Andrei despre experiența trăită în timpul filmărilor.

Tot mâine seară, o concurentă va avea parte de o cină romantică, pe malul oceanului, pe acorduri de chitară. Interpretul este nimeni altul decât Andrei, care își uimește partenera cu talentul de care dă dovadă. Cine este norocoasa și cum îl răsplătește ea pe burlac, telespectatorii Antena 1 vor afla mâine, de la 20:30.

Ultima întâlnire din cea de-a patra ediție a show-ului se va desfășura în larg, la bordul unui iaht, iar Andrei va încerca să își pună în dificultate partenera, spunându-i că are senzația că ea nu poate scăpa de anumite replici pe care i le spune doar pentru că e conștientă că el asta vrea să audă. Cum se închieie întrevederea, mâine, de la 20:30.

Finalul ediției aduce o surpriză de proporții pentru Andrei. Dacă data trecută o concurentă a decis să plece pentru că și-a dat seama că el nu este bărbatul alături de care se vede în viitor, mâine „Burlacul” va vedea că unele greșeli pot fi remediate.

andrei andrei - chitara plaja