Fiecare activitate își poate spori productivitatea atunci când instrumentele prin care se desfășoară corespund cu necesarul ei. La capitolul mobilitate, în mod sigur, roțile care sunt în dotarea echipamentelor și a dispozitivelor diverse, joacă un rol pe care nici o industrie nu îl poate nega.

În întâmpinarea celor care doresc să se asigure că randamentul este unul ce corespunde cu standardele și cu obiectivele activității aferente domeniului vine TENTE, producător consacrat de roți și role pentru aplicații variate.

Fiecare domeniu beneficiază de soluții complexe, de produse actualizate astfel ca rezultatele privind rularea să corespundă cu așteptările.

Soluții de la Tente pentru o mobilitate sporită și eficiență crescută privind deplasarea

Fiecare branșă vine cu cerințe speciale în ceea ce privește deplasarea. Caracteristicile unor roti carucioare vor fi altele comparativ cu cele adresate roților pentru mobilier, spre exemplu. Începând de la domeniul medical și până la spațiile comerciale, fabrici și așa mai departe, publicul dispune de opțiuni variate privind tipul rolelor din dotarea echipamentelor mobile.

Mai exact, beneficiază de astfel de soluții profesionale domeniile: intralogistica, industria grea, branșa alimentară, industria auto, comerțul, construcția de mașini și atelierele de lucru, curățarea, domeniul Entertainment, medical, etc.

Fiecare produs este demonstrabil în ceea privește mobilitatea, standardele vizând obiective bine stabilite: siguranța, productivitatea, durabilitatea, design-ul, precum și sustenabilitatea.

O mobilitate mai bună înseamnă și o calitate a vieții îmbunătățită.

Familia de produse regăsite pe tente.com/ro-ro vizează criterii specifice de producție, norme pe care trebuie să se plieze pentru a putea fi puse spre vânzare. Dispun de tipurile de roți și role potrivite atât cei care pun standardul ridicat pe design, cât și cei care urmăresc îndeosebi o capacitate deosebită de încărcare, spre exemplu.

Contează foarte mult tipul de roți pentru că dictează unul mers al industriilor în ansamblu, indiferent de specificul lor. Din acest motiv,  recomandarea specialiștilor Tente pentru cei care se orientează după astfel de produse este de a se raporta la o dimensionare corectă a acestora, precum și la specificații tehnice, respectiv o configurație ce corespunde cu nevoile fiecarei aplicații în parte.

În cazul unor întrebuințări speciale, cei interesați se pot orienta după gamele speciale lansate de Tente: roțile Kappa/ Kappa Flex, Radiata, Zeta, Alpha, Deta, Agila, Aviana, roata completă dublă, Compacta, Integral, Lumina și altele asemenea. Fiecare prezintă caracteristici speciale, despre care se pot afla mai multe în secțiunea dedicată de pe site.

Cei care doresc să aibă garanția că achiziția este cea ce corespunde cu nevoile pot solicita suport tehnic din partea experților. Beneficiază de date de proiectare 3D, respectiv de alte informații, cele pot fi furnizate pentru a se asigura că fac alegerea potrivită a roților.

De asemenea, pot fi vizualizate și certificatele specifice ale roților și rolelor de interes, broșuri sau alte modalități de prezentare ale produselor. Cei interesați beneficiază de soluții variate, începând de la cele standard și până la cele personalizate pe tente.com/ro-ro.