Buldoexcavatorul este una dintre masinile cele mai apreciate in intreg sectorul de constructii si in lucrarile publice.

De ce este atat de popular un buldoexcavator?

La o simpla consultare a unui dictionar, vom afla ca un buldoexcavator este un vehicul de santier, prevazut cu un brat si o cupa pentru excavare, sau dupa alte dictionare mai detaliate o masina autopropulsata, cuprinzand un echipament frontal pentru incarcare si un echipament situat in spate, pentru excavare.

Versatilitatea – avantajul principal

Tocmai aceasta functie dubla de excavare si incarcare este cea care ii asigura unui buldoexcavator o versatilitate extrema. Astfel, un buldoexcavator se poate folosi pentru lucrari diverse, cum ar fi terasarea, saparea fundatiilor, saparea de santuri sau gropi, incarcare materiale, nivelari, deszapezire, etc.

Tot la capitolul versatilitate marcheaza puncte si diferitele accesorii care pot fi folosite impreuna cu un buldo-excavator. Este vorba despre cupe de excavare diferite, cupe de taluzare, cupe malaxor, cupe trapezoidale, picon, brat de excavare, burghiu de pamant hidraulic, furci, perii de asfalt, freza de deszapezire, tocator de resturi vegetale, lama de zapada, graifer de busteni, etc.

In functie de accesoriul adaugat, un buldoexcavator poate fi folosit pentru diverse lucrari in diferite sectoare din constructii, administrare drumuri si lucrari publice, si iarna in lucrari deszapezire sau decongestionarea drumurilor.

Pret competitiv pentru eficienta maxima

Comparativ cu alte masini la fel de puternice si de eficiente, pretul unui buldoexcavator este unul foarte rezonabil, un alt motiv pentru care popularitatea sa este atat de mare. Insa, nu oricine are nevoie sa investeasca intr-un buldoexcavator nou, fiind adesea mai mult decat suficienta achizitionarea unui buldoexcavator second hand, mai ales daca este inca in stare buna. Mai mult decat atat, pentru anumite activitati se poate opta si pentru inchirierea unui buldoexcavator, mai ales daca nu va fi folosit decat sase luni pe an.

Indiferent daca veti opta pentru un utilaj nou sau pentru unul second hand, este important sa alegeti un nume mare si performante de top, astfel incat investitia sa se amortizeze repede, sa va usurati munca si de asemenea sa cresteti cifra de afaceri a companiei.

Printre cei mai renumiti producatori de buldoexcavatoare se numara Case, JCB, Caterpillar, New Holland, Volvo, Kubota, insa pentru inovatiile in tehnologie, pentru preturile foarte bune raportate la dotari, unul dintre cele mai sonore nume pe piata din Romania este Case, care ofera buldoexcavatoare cu o putere maxima si un consum redus de carburant, practic un deziderat in orice business.

Buldoexcavatoarele Case pot fi cumparate de pe site-ul Titan Machinery, lider in domeniu pe piata din Romania.