S-au iubit pe ascuns prin biroul prezidențial de la Cotroceni și prin camerele de hotel, dar acum nu se mai ascund. Traian Băsescu a avut curajul să o ceară de nevastă. Blonda a accepta și Băsescu pe loc i-a jurat: Te voi iubi până când DNA ne va despărți.

S-a produs minunea pe care toți românii o intuiau de zece ani de zile. Traian Băsescu și Elena Udrea și-au legat destinele, apelând la cătușele lui Luluța.

După cinci minute de lăcrimat, îngenuncheat de focul arzător al iubirii, Băsescu nu și-a dat demisia.  A prins curaj în an electoral și a cerut-o de soție.

”Nuți vrei să fii…hăhăhăăăă…..amanta…..pffhăă…..iartă-mă…..nevasta mea? A doua, că o mai am și pe Maria”, îi spune Băsescu lui Udrea cea focoasă și cu fusta scurtă trasă.

După câteva secunde profunde de gândire, Udrea începu să-i dea lui Băse, știre.

Băse dragă știi că te iubesc și fără tine nu mai doresc să trăiesc. Ia-mă de nevastă și fă-mă a doua Doamnă….”, spuse Nuți Udrea, umezită toată de minunea creată.

Băsescu i-a înmânat proaspetei sale consoarte, o pereche de cătușe cu blăniță roz ca să nu îi julească încheietura mâinii. Băse a primit cătușele de la Șefa DNA, Luluța, ca și cadou de nuntă să fie sigură că Udrea ajunge la Altar și nu fuge după alt Cocoș.

Băse i-a promis lui Nuți că vor fi împreună la bine și la greu până când Luluța, harnică mereu în ale corupției, le va pune cătușele cu sigla DNA și la pușcărie îi va băga.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.