Show-ul „Bravo, România!” debutează la Antena 1 cu musicaluri strălucitoare, povești emoționante, dar și competiție.

Toate echipele intrate în concurs, care vor evolua pe scenă pentru a ajuta pe cineva, luptă pentru marele premiu de 20.000 de euro, premiu care va ajuta unul dintre cazurile prezentate în emisiune.

Taximetriști, bucătari, corporatiști sau vatmani de la RATB vor încerca să arate că se descurcă pe scenă în momente demne de Fred Astaire sau Ginger Rogers, totul pentru o cauză nobilă.

Românii sunt nu doar artiști, ci și sufletiști, astfel că echipele din diverse domenii care vin la „Bravo, România!” au și un scop nobil: acela de a ajuta, prin actul lor artistic, un coleg sau o cunoștință aflată în suferință. În fiecare ediție trei echipe își vor prezenta numărul de musical atent pregătit împreună cu coregrafi cunoscuți și vor evolua pe scenă sub privirile juraților Mirabela Dauer, Mihai Petre, Răzvan Simion și Dani Oțil.

La finalul fiecărei ediții, dintre aceste trei echipe se va alege una câștigătoare, care va primi 5000 de euro și pașaportul către Marea Finală. În ultima ediție a emisiunii prezentate de Diana Munteanu și Liviu Vârciu se vor întrece în musicaluri spectaculoase toți câștigătorii din fiecare ediție, însă numai o singură echipă va lua marele premiu în valoare de 20.000 de euro.