Bratarile 7 chakre, salvarea ta atunci cand nimic nu pare sa-ti iasa cum vrei!

Ti se pare ca nimic nu merge asa cum iti doresti si ca ai parte de mai putine bucurii decat ai merita? Daca treci printr-un astfel de blocaj, printre cele mai eficiente remedii se numara diferite modele de bratari 7 chakre, care contin pietre semipretioase capabile sa activeze centrii energetici principali ai corpului eteric.

Iata care sunt cele 7 chakre principale si in ce fel te poate ajuta trezirea fiecaruia dintre ei, cu ajutorul unei astfel de bijuterii!

  • chakra radacinii, situata la baza coloanei vertebale, poate fi energizata cu ajutorul unor bratari 7 chakre care contin agat rosu. Daca ea functioneaza corect, forta vitala si starea generala de sanatate sunt mult imbunatatite. Alte efecte pozitive sunt cresterea increderii in sine si obtinerea stabilitatii materiale. De asemenea, marii intelepti hindusi afirma ca in acest loc se afla, adormita, forta Kundalini. Odata trezita prin diferite exercitii sau cu ajutorul unor pietre semipretioase, ea incepe sa urce prin toti centrii de energie, permitand o evolutie accelerata.
  • chakra sacrala, cel de-al doilea centru energetic principal, se afla la nivelul ombilicului si are capacitatea de a regla circulatia tuturor lichidelor din corpul omenesc. In acelasi timp, amplifica fertilitatea, astfel incat activarea ei le este recomandata tuturor celor care isi doresc un copil. O alta functie esentiala consta in dezvoltarea creativitatii, indiferent de domeniu. Prin urmare, daca ai ceva de scris sau esti un artist care simte ca si-a pierdut inspiratia, poti sa alegi bratari 7 chakre care contin chihlimbar!
  • cel de-al treilea centru energetic, situat in zona abdomenului superior, este cunoscut si sub denumirea de plex solar. Poate fi activat cu ajutorul mai multor pietre semipretioase, printre care si ochiul de tigru. Odata ce functioneaza in mod corespunzator, amplifica energia si curajul. Confera puterea de a lupta cu orice obstacol si cu orice adversar, pentru atingerea obiectivelor stabilite.
  • in cadrul unei bratari 7 chakre, cristalul cunoscut sub numele de piatra regelui verde are capacitatea de a energiza centrul situat la nivelul inimii. In acest fel, este amplificata energia pozitiva a iubirii, iar efectele sunt pozitive indiferent de statutul relational al purtatorului. Persoanele singure isi sporesc sansele de a-si gasi jumatatea, in timp ce cuplurile deja formate reusesc sa depaseasca vechi neintelegeri si sa dezvolte genul de relatie pe care si-au dorit-o intotdeauna.
  • centrul de energie situat la nivelul gatului poate fi echilibrat cu ajutorul turcoazului si are efecte benefice asupra tuturor persoanelor care au probleme cu comunicarea. Daca te temi sa vorbesti in public, daca urmeaza sa porti o serie de negocieri sau daca vrei sa faci o declaratie de dragoste, cu siguranta ai nevoie de chakra gatului deplin activata!
  • cel de-al treilea ochi sau centrul energetic din mijlocul fruntii are un rol cu totul special, deoarece poate sa controleze activitatea celor 5 chakre situate mai jos. Activat cu ajutorul unui cristal precum lapis lazuli, elimina imprastierea mentala, amplifica intuitia, capacitatea de concentrare si de intelegere a unor notiuni si informatii noi, oricat de complicate ar fi acestea.
  • chakra coroanei este situata deasupra crestetului capului. Odata ce este facuta sa functioneze bine cu ajutorul unei bratari 7 chakre care contine ametist, se spune ca are puterea de a te pune in legatura directa cu energia divina, care asigura protectie si inspiratie la un nivel nemaiintalnit inainte.
bratari 7 chakre

Studiaza oferta de bratari 7 chakre din magazinul online ezera.ro si cu siguranta vei gasi cel putin un model care te atrage! Acesta este, fara indoiala, cel care iti poate fi de cel mai mare folos!