Într-o lume haotică, mereu într-o cursă de tipul celei pentru o ultimă șansă, totuşi oamenii au rămas preocupaţi serios de modă. Zicala „haina-l face pe om” are pe undeva un sâmbure de adevărat, mai ales acum, când tot ce ține de achiziția unor noi piese vestimentare este raportat în principal la brand.

Brandul înseamnă autoritate, dar și calitate – două elemente ce se completează reciproc atunci când vine vorba de vestimentație. În ceea ce privește țara noastră, influențele sunt din toate părțile – britanice, spaniole, italiene, iar lista poate continua.

Desigual – un reper pentru persoanele ce adoră diversitatea

Atunci când vine vorba de diversitate, Desigual este brandul aflat în lumina reflectoarelor. Brand spaniol, cu o mare autoritate la nivel mondial, se pare că are adepți și adepte și în România. Articolele vestimentare, dar și accesoriile semnate de acest brand emană un aer aparte. Mai exact, maniera în care sunt confecționate toate aceste piese este una unică și totodată pliabilă pe mai multe stiluri.

De la rochii cu imprimeuri și motive diverse, teniși, genți elegante prin simplitate, top-uri, tricouri, dar și pulovere, toate fac parte din colecția Desigual, disponibilă pe differenta.ro, ce îi satisface în adevăratul sens al cuvântului pe români. Fiind un brand cu o mare autoritate pe piață, Desigual creează haine pentru oricine își dorește să fie văzut că individ unic în această societate.

O bag – pentru femei cu stil

Gențile O bag sunt unice în adevăratul sens al cuvântului. Rezistente și  extrem de ușoare, gențile de la acest brand italian pot fi accesoriul perfect pentru a forma tabloul ținutei perfecte. De exemplu, în cadrul magazinului differenta.ro se regăsesc elemente separate de geantă, ceea ce înseamnă că fiecare iubitoare a tot ce înseamnă frumos își poate crea propria geantă, după cum își dorește.

Materialele folosite la crearea acestor piese de genți sunt de o calitate superioară, fiind și principalul motiv pentru care O bag este un brand extrem de iubit în toată Europa.

Accesoriile de la Anekke

Când vine vorba de accesorii elegante, în ton cu tot ce se poartă acum, Anekke iese de fiecare dată în evidență. Anekke este un brand spaniol, renumit pentru unicitatea, dar și eleganța la superlativ a accesoriilor pe care le creează.

Ceea ce face piesele de la Anekke atât de apreciate este întocmai aerul pe care îl emană. Vorbim de romantism îmbinat cu vintage-ul și o notă de urban, toate acompaniate bineînțeles de influențele moderne.

În cadrul aceluiași magazin de fashion, Differenta, se regăsesc o mulțime de accesorii semnate de acest brand. Putem aminti aici de portofele, genți de dimensiuni diverse, umbrele, saci cu legare, pixuri, iar lista poate continua.

Toate aceste piese vestimentare, dar și accesoriile semnate de aceste 3 branduri sunt o necesitate pentru femeile ce doresc să se claseze în rândul celor bine îmbrăcate. În aceeași ordine de idei, acestea sunt în trend cu tot ce se poartă în 2020.

Pentru și mai multe detalii, cele interesate sunt invitate să acceseze differenta.ro.