Daniel Dragomir, mâna dreaptă a adjunctului SRI, Florin Coldea, face dezvăluiri bombă despre acoperiţii din presa românească. Fostul colonel SRI a dezvăluit trei nume de jurnalişti pe care i-a văzut în biroul lui Florian Coldea.

Cutremur de proporţii în mass media din România. Trei celebri jurnalişti sunt acuzaţi că ar fi ofiţeri acoperiţi ai SRI şi că aveau rolul de a linşa mediatic ţintele stabilite de Coldea şi şefa DNA.

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, Colonelul Daniel Dragomir a oferit trei nume de jurnaliști care erau folosite drept unelte de Florian Coldea.

În perioada 2012, a fost un an de fierbere, eu am văzut intrând și ieșind mai mulți oameni din media. Despre nantura discuțiilor nu știu, dar i-am văzut. Încep prin a vă spun trei: Dan Turturică, Dan Tăpălagă și Sorina Matei. La ea aș face o mică mențiune, la ea s-a discutat, dădea dovadă de independență, nesupunere față de multe de comandamentele pe care le avea. De aceea spune probabil lucurilor pe nume. Acești oameni mergeau în biroul lui Coldea pentru ce? Pentru siguranța națională? Nu cred. Ei primeau rechizitorii pe mail, documente pe mail”, a declarat Daniel Dragomir la Antena 3.

 Daniel Dragomir a mai spus că trei entităţi media, HotNews, România Liberă şi Digi24 sunt culoarele protejate ale lui Coldea şi SRI, prin care se reuşea linşarea adversarilor lui Coldea.

Aceste instituţii media erau folosite pentru culoare media. Pentru aceste culoare propun să treacă pe siglă obiectiv protejat de SRL Coldea. Aceste instituţii au fost protejate în timp. Aceste culoare media trebuie să se închidă. Aceste culoare put a mizerie, aceste culoare trebuie închise. Coldea dorea să distrugă Trustul Intact pentru că deranja clica. Clica nu a avut niciodată niciun respect pentru democraţie. Ce nu puteau conttrola sau prelua, distrugeau. Foarte rar negociau. Cine negocia cu ei, pierdeau”, a declarat Daniel Dragomir.