Nimic nu îi poate opri pe jurații X Factor să nu ia cu asalt scena! Delia si Horia Brenciu s-au dovedit a fi dansatori neîntrecuți și neobosiți în timpul filmărilor pentru audițiile cu juriul.

Așa se face că cei doi au pus în scenă un moment demn de Bollywood pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian”, asigurând astfel show total.

Atunci când unul dintre concurenții care speră să treacă mai departe în noul sezon X Factor a venit pe scenă însoți de rotmuri indiene, Delia și Horia Brenciu nu au stat pe gânduri și și-au etalat cele mai exotice mișcări de dans. Spre surprinderea tuturor, cei doi jurați au arătat că se pricep de minune la coregrafii indiene și că nu duc lipsă de inventivitate.

Cum s-a implicat concurentul X Factor în acest moment și ce replici amuzante au urmat, telespectatorii vor afla în noul sezon X Factor care va începe în curând la Antena 1.

Cel de-al cincilea sezon al show-ului vine și cu reguli schimbate: X Factor are cel mai mare juriu din Romania! Pe langa Horia Brenciu, Delia si Ștefan Bănică, anul acesta publicul va avea un rol important.

În faza audițiilor, cei care se prezintă în fața celor trei jurați trebuie să primească trei ”DA” pentru a putea trece în etapa următoare a show-ului. În fiecare săptămână, publicul își poate vota favoriții dintre concurenții care au primit trei ”DA”, asfel încât la finalul etapei de audiții cel mai votat de către telespectatori scapă de Bootcamp și ajunge direct în prima gală live.

Pe scurt, telespectatorii Antena 1 vor avea rol de jurat: în votul lor stă decizia de a trimite un singur concurent direct în etapa galelor live.

juriu x factor