„Prima ediţie”, matinalul cu Bogdan Miu şi Cătălin Striblea de la Digi FM, a pornit, în această dimineaţă,  o nouă campanie naţională. Ascultătorii Digi FM au aflat ce înseamnă să fii „Bun de drum”, cu un plin de carburant oferit de Digi FM şi MOL România.

Primul concurs, ne-a adus şi un prim câştigător, care, atent, a răspuns la telefon dupa ce a trimis SMS la 0774 600 600. Atentia şi loialitatea i-a adus primul rezervor de carburant al campaniei.

În fiecare zi, timp de 7 săptămâni, de luni până vineri, de patru ori pe zi, oricine are o șansă de a câştiga un plin de carburant, sau de a intra- la finalul concursului- în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: un an întreg de carburant.

„La primul concurs am primit sute de sms-uri. E de real succes. Acum sunt chiar curios cui dăm chestiunea asta, un an de carburant,  pentru că mie mi se pare un premiu absolut extraordinar”, spune Cătălin Striblea, realizator Prima ediţie, de la Digi FM. „Îmi vine să îi dau lui Cătălin un card! Nu, am glumit! Astea sunt pentru ascultătorii noştri pe care îi aşteptăm de dimineaţă să ne trimita sms-uri şi să câştige un plin de carburant”, a adăugat Bogdan Miu.

Aflat în studioul Digi FM, Răzvan Burleanu, președintele FRF, ştie ce ar face cu un plin de carburant, dacă ar câştiga. „Cu un plin de benzină aş ajunge până la Cluj, acum că Arena Naţională nu e disponibilă”.

Bun la drum” este prima campanie națională listen & win lansată de Digi FM in 2016 și se desfăşoară în perioada 7 martie și 25 aprilie. Detalii legate de frecvenţele Digi FM pot fi accesate pe www.digi-fm.ro.