Bogdan Dragomirescu a reuşit un debut incredibil în circuitul Romanian Tenis Premium. Bucureşteanul câştigat turneul RTP 500 TENIS CUP, competiţie rezervată jucătorilor de nivel avansat în cadrul circuitului RTP.

Bogdan Dragomirescu din Bucureşti, este cel de-al 28-lea campion din istoria RTP, circuit de tenis de câmp, rezervat jucătorilor amatori din România.

Bogdan Dragomirescu
 l-a învins în primul tur, în două seturi pe Valentin Mitrică, scor 6-0, 6-1. În optimi de finală l-a învins pe favoritul cinci, Ciucă Iulian, scor 4-0, 4-0. În sferturi l-a eliminat pe favoritul doi al turneului, Cristian Ivanenco, scor 4-0, 4-0, în semifinale s-a impus cu 4-0, 4-0 în faţa lui Dorian Pătraşcu, iar în finală l-a învins pe Paul Manta, favorit 7 al turneului, scor 4-0, 4-0. În ciuda scorului categoric din finală, meciul a fost disputat şi multe game-uri au fost strânse. Pentru această performanţă, Bogdan Dragomirescu a primit un premiu în valoare de 345 lei, un voucher Wilson, trofeul turneului RTP 500 TENIS CUP 2019 şi 500 de puncte RTP care-l urcă direct pe locul 14 RTP. Graţie acestui succes, Bogdan Dragomirescu este calificat direct la turneul Campionilor RTP din luna octombrie.

Paul Manta a reuşit cea mai mare performanţă a sa în circuitul RTP, prima finală şi una dintre cele mai importante. În primul tur, Paul Manta a avut Bye, în optimi l-a învins pe Paul Marin, scor 4-1, 4-1, în sferturi l-a eliminat pe Victor Oancea, scor 4-0, 4-1, iar în semifinale a avut meci greu cu Doru Băloi, principal favorit, scor 3-4, 4-2, 4-1. Pentru această reuşită, Paul Manta a primit un premiu în valoare de 210 lei, un voucher Wilson, trofeul finalistului şi 350 de puncte RTP care-l urcă pe locul 13 RTP, cea mai bună clasare din carieră, în circuitul Romanian Tenis Premium.

Poţi participa la turneele RTP doar dacă ai vârsta minimă de 18 ani şi dacă ai cont creat pe site-ul www.tenispremium.ro.

Florin Cristea, Bogdan Iorga, Luchian Cincu, Sebastian Fortu, Cristian Ivanenco şi Paul Manta, au fost arbitrii turneului RTP 500 TENIS CUP 2019. Sebastian Popescu a fost Arbitru Principal şi Supervisor RTP.

Iată rezultatele înregistrate la turneul RTP 500 TENIS CUP 2019, la care au participat 24 de jucători: