Bogdan Despescu, demis de premierul interimar, Mihai Fifor din funcţia de şef al Poliţiei Române!

Bogdan Despescu, demis de premierul interimar, Mihai Fifor din funcţia de şef al Poliţiei Române!
loading...

Bogdan Despescu, protejatul lui Mihai Tudose, a fost demis din funcţie de prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor. Drept urmare, de azi, Despescu nu mai este Şeful Poliţiei Române.

Mihai Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat.

Premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniță.

Pe 9 ianuarie, Carmen Dan, anunţa că i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din funcţie a şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, Bogdan Despescu ca urmare a poliţistului pedofil, Eugen Stan.

Însă Mihai Tudose nu a vrut să dea curs solicitării Ministrului de Interne, fapt ce l-a costat funcţia de prim ministru al României.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro