Bogdan dă verdictul înainte de ultimul Bonfire ”Insula Iubirii”: ”Nu mai există șansă de împăcare”

Bogdan dă verdictul înainte de ultimul Bonfire ”Insula Iubirii”: ”Nu mai există șansă de împăcare”
loading...

În ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, Mirela și Ionuț și Hannelore și Bogdan se pregătesc să stea față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor.

În această seară, de la 20.00, la Antena 1, Mirela și Ionuț și Hannelore și Bogdan se vor așeza în fața focului de la Bonfire și vor avea de privit imaginile cu parcursul fiecăruia în Thailanda.

Pentru Bogdan este ocazia pe care a așteptat-o pentru a-i cere multe explicații iubitei sale. ”Pe toată lumea lași să te pupe pe gât și pe mână exact cum fac eu? E intim! Te rog să fii sinceră și să îți asumi”, îi reproșează acesta lui Hannelore. Aceasta, după ce cu doar câteva ore înainte de a se întâlni cu logodnica sa, acesta le-a zis băieților de la Purimuntra că decizia sa a fost luată. ”Nu mai există șansă de împăcare, e posibil să se pună în discuție lucrul acesta, dar eu nu mai vreau!”, a spus Bogdan.

Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, cei doi logodnici trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”

Categories: MASS MEDIA

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro