Chiar dacă în zilele noastre a obține un împrumut nu mai reprezintă o piedică pentru nimeni, mulți renunță la ideea de a contracta astfel de împrumuturi de la bănci sau agenții de creditare, întrucât dobânzile sunt destul de ridicate. Barierele birocratice au dispărut destul de rapid, însă obținerea unei sume consistente constituie încă o problemă pentru persoane fizice, dar și juridice.

Alternativele de a obține împrumuturi rapide cu dobânzi și comisioane foarte avantajoase au început să apară într-un număr tot mai mare pe piață. Un astfel de caz este reprezentat și de instituția financiar nebancară BM Auto & Ati Group, care poate acorda imprumuturi rapide Valcea într-un sistem foarte avantajos.

Într-o conjunctură economică în care presiunile financiare și bancare sunt tot mai frecvente, BMAuto introduce pe piață soluția ideală de a facilita împrumuturi fluide, lipsite de riscuri ascunse. Astfel, acordarea de împrumuturi cu garanții auto devine soluția ideală pentru orice potențial client.

Avantaje oferite de împrumuturile BMAuto

Spre deosebire de alte modalități de a obține un împrumut, caracterizate în majoritatea cazurilor de investirea unui timp destul de îndelungat, BM Auto oferă avantajul rapidității.

Verificarea tuturor ofertelor bancare legate de împrumuturi, compararea dobânzilor și comisioanelor asociate, întocmirea documentației necesare și așteptarea avizului favorabil din partea instituției de creditare reprezintă elemente ce prelungesc considerabil procesul de împrumut. În astfel de condiții, BM Auto asigură obținerea împrumutului într-un interval situat între 30 și 60 minute, în condițiile respectării tuturor termenilor și condițiilor.

Posibilitatea de a garanta un împrumut cu ajutorul unui autovehicul reprezintă un alt avantaj considerabil. Indiferent dacă este vorba despre persoane fizice sau juridice, valoarea împrumutului acordat poate mulțumi orice preferință. Astfel, sume situate între 500 și 100.000 euro pot fi acordate rapid și ușor, fără impedimente și bariere consumatoare de timp și resurse.

Partea birocratică este de asemenea considerabil redusă la BM Auto. Pentru a intra în posesia unui împrumut, proprietarul nu trebuie să prezinte decât documentele sale de identitate, alături de cele ale autovehiculului. În cazul în care se dorește chiar vânzarea autoturismului, există posibilitatea prezentării acestuia către potențiali clienți, chiar în cadrul parcului auto deținut de instituția de împrumut.

Siguranța constituie un alt avantaj de care se bucură orice proprietar de autovehicul care alege BM Auto pentru a obține o anumită sumă. Autoturismele lăsate drept garanție a împrumutului sunt păstrate în parcul auto propriu, monitorizat non stop cu camere video și supravegheat de agenți de pază.

Nici pe partea financiară nu întârzie să apară avantajele: proprietarii de autoturisme pot obține împrumuturi la comisioane considerabil mai mici, comparativ cu dobânzile creditelor la bănci. Fără comisioane ascunse, dobânda pe care o va plăti clientul este de 0,3% pe zi, existând posibilitatea diminuării acesteia până la un minim de 0,15%, în funcție de suma și perioada de acordare a împrumutului.

Evaluări corecte, sume împrumutate în limita a 70% din valoarea autovehiculului, număr redus de acte necesare și bani primiți în maxim 30-60 minute constituie elemente ce atrag tot mai mulți proprietari de autoturisme către instituțiile care oferă împrumuturi cu garanții auto. Avantajele vorbesc de la sine – pentru a afla mai multe detalii despre evaluări, comisioane, perioade de împrumut sau orice alte informații, reprezentanții BM Auto stau la dispozitia tuturor. Pentru a-i contacta, accesati pagina web www.bmauto.ro.