Atunci când cauti birou de arhitectura Bucuresti dar și proiecte de blocuri, este important că să găsești parteneri profesioniști.

Adevărul este că găsirea unui arhitect și inginer bun este greu. 

Aveți nevoie de o echipă dedicată care să se ocupe de toate nevoile dvs. de construcție, de la acte la primărie până la informațiile tehnice necesare.

 Din fericire, există mulți arhitecți și ingineri talentați acolo. Dacă sunteți în căutarea pe cineva care să vă ajute cu următorul proiect, asigurați-vă că întrebați în jur și vedeți cine este recomandat.

Pentru mulți proprietari, decizia de a angaja sau nu un birou de arhitectură pentru a-și proiecta noua locuință poate părea descurajantă. 

La urma urmei, cine are timpul sau expertiza pentru a judeca birourile bune de arhitectură?

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei echipe de profesioniști care să vă ghideze viziunea pentru casa dvs. și să vă asigurați că construcția dvs. urmează dorințele dvs., există câteva lucruri cheie pe care trebuie să le știți.

 În primul rând, este important să luăm în considerare ce servicii poate oferi un birou de arhitectură.

Iată 4 lucruri de luat în considerare atunci când judeci un birou de arhitectură:

Experiența biroului:

Căutați un birou cu experiență vastă în domeniu. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că proiectul dvs. decurge fără probleme.

Portofoliul biroului:

 Examinați-le portofoliul pentru a vedea dacă vreunul dintre proiecte arată ca ceva care v-ar interesa. 

Deoarece în orice industrie există multi ce promit multe, dar puțini ce pot dovedi că au experiența necesară pentru a duce un proiect de blocuri și nu numai mai departe.

Un exemplu ce leagă foarte bine aceste exemple poți găsi în portofoliul de lucrări de la biroul de arhitectură UTOPIAN Bucuresti , ce arată până și în 3D proiectele lor.

Sunt concentrate pe design?

 Ai nevoie de un inginer bun care să facă calculul și să îți spună când trebuie să scadă costurile de construcție… și un inginer stucturist bun îți va spune tocmai asta! 

Astfel, atunci când vorbim de amenajari interioare și design interior, firma de construcții va face o treabă cât mai apropiată de realitate.

Oferă toate specializările necesare pentru o construcție completă?

 Atât de multe companii de arhitectură au o mulțime de arhitecți care desenează conceptele, dar nu au inginerii care să calculeze de fapt cum va arăta de fapt acea clădire.

Este foarte important ca biroul de arhitectura din Bucuresti (sau oriunde te-ai afla) sa furnizeze imaginea completa pentru beneficiar.

Aceasta înseamnă că compania de arhitectură va obține exact ceea ce își doresc clienții după discuții semnificative și va începe să proiecteze exact ceea ce își doresc clienții, să răspundă ideilor cu clientul pentru a se asigura că costurile sunt menținute scăzute și că inginerii și arhitecții lucrează pentru obiectivul dorit reciproc.

Ce oferă un birou bun de arhitectură?

Un birou de arhitectura bun va oferi sunt:

Lucrul pe care designerii și arhitecții îl oferă clientului este experiența și asistența lor tehnică.

Prin asistență tehnică ar trebui să înțelegeți contribuția tehnică și ajutorul pe care firma de arhitectură le oferă în timpul construcției.

Acesta este un pas care vine dupa serviciile de proiectare, unde toate nevoile si dorintele clientului sunt sortate in functie de importanta si buget.

Ultimul pas este tehnica as-built, documentația care conține forma finală a construcției, cu tot ce presupune aceasta.

Birourile de arhitectură vin în toate formele și dimensiunile, dar ceea ce le diferențiază este capacitatea lor de a oferi clienților servicii vizionare de planificare și proiectare.

Pentru a fi un bun birou de arhitectură, trebuie să ai câteva lucruri în comun: un accent puternic pe design, o pasiune pentru domeniu și know-how-ul de a executa acele viziuni.

Dincolo de asta, nu există un răspuns unic atunci când vine vorba de judecarea unui birou de arhitectură.

Între timp, puteți verifica pe Facebook și Instagram https://www.instagram.com/birou.arhitectura.utopian/