Binance Pay, serviciul de plăți prin criptomonede susținut de Binance, anunță că volumul tranzacțiilor pentru Binance Pay a crescut cu peste 71% de la an la an și a depășit 77 de miliarde de dolari în 2023.

Pe parcursul ultimilor trei ani, platforma a înregistrat o adopție constantă, cu tranzacții totale care au depășit 120 de miliarde de dolari.

Până la sfârșitul anului 2023, numărul de utilizatori activi Binance Pay a crescut cu aproape 70%, ajungând la peste 12 milioane. Un număr tot mai mare de utilizatori Binance utilizează acum Binance Pay pentru a trimite, primi și oferi cadouri în criptomonede. Această creștere semnalează integrarea tot mai profundă a criptomonedelor în tranzacțiile de zi cu zi – o tendință care va persista pe măsură ce mai mulți oameni și companii vor exploata enormul potențial al criptomonedelor.

Numeroase noi magazine au fost adăugate în Binance Pay în ultimul an. Împreună, acești comercianți creează o experiență cuprinzătoare de cumpărături, ajutând la integrarea plăților cu criptomonede în viața de zi cu zi. Anul 2023 a avut loc, de asemenea, lansarea parteneriatelor cu jucători cheie din diverse industrii noi – atât în interiorul, cât și în afara ecosistemului cripto – pentru a face tranzacțiile cu criptomonede mai accesibile și mai fără probleme pentru toată lumea.

Un exemplu notabil este integrarea Binance Pay cu portofele DeFi, cum ar fi Trust Wallet, pentru a simplifica și a conecta miliarde de dolari în transferuri de active. Binance Pay a colaborat, de asemenea, cu diverse organizații pentru a facilita plățile cu criptomonede către consumatori în diverse domenii, inclusiv plata salariilor și plata bonusurilor de fidelitate.

Plățile cu criptomonede au potențialul de a juca un rol crucial în facilitarea adopției pe scară largă a criptomonedelor. Acest lucru se aliniază viziunii ample de a promova libertatea banilor pentru comunitatea globală.

Despre Binance Pay

Binance Pay este un serviciu de plată cu criptomonede fără contact, fără frontiere și sigur, de la utilizator la utilizator, disponibil în aplicația Binance. Binance Pay permite utilizatorilor să își utilizeze criptomonedele pentru achiziția de bunuri și servicii din lumea reală fără taxe, atunci când cumpără de la orice comerciant din platformă. La sfârșitul anului 2022 și începutul anului 2023, ecosistemul Binance Pay a cunoscut câteva achiziții importante, inclusiv prima farmacie din Europa, servicii globale de date mobile, carduri cadou digitale și două noi programe de cashback cripto. În prezent, există 22 de milioane de utilizatori și peste 9.000 de comercianți și parteneri înregistrați cu Binance Pay.