Binance Pay, un serviciu de plată cu criptomonede dezvoltat de Binance, a anunțat parteneriatul cu Trustee Plus, un portofel de criptomonede cu un card de plată încorporat pentru plăți de zi cu zi cu active digitale. Această colaborare promite să deschidă una dintre cele mai importante etape în adoptarea pe scară largă a plăților cu criptomonede și extinderea libertății financiare pentru utilizatorii din România și din lume.

Aplicația mobilă Trustee Plus oferă funcționalitatea necesară pentru a primi oricare dintre cele mai importante 21 de criptomonede direct în portofelul unui utilizator. De asemenea, ajută la stocarea și schimbarea acestora cu ușurință. Procesele de plată în cadrul rețelei bancare sunt concepute pentru a fi simple, fără pași suplimentari necesari. În aplicație poate fi creat un card care să fie adăugat la serviciile de plată mobilă Apple Pay sau Google Pay, pentru a permite plăți instantanee cu un smartphone la terminal. Cardul are o limită de plată zilnică de 5.000 de euro și impune o taxă de schimb de 0,5%. Includerea Binance Pay în aplicație servește la simplificarea procesului de finanțare a portofelului, făcându-l mai ușor, mai prietenos și mai rapid.

“Suntem încântați să anunțăm noua noastră colaborare cu Trustee Plus, marcând un alt reper în misiunea noastră de propulsare a criptomonedelor și a libertății banilor. Vedem această colaborare ca pe un catalizator puternic pentru a avansa în misiunea noastră, ajutând la extinderea libertății financiare pentru utilizatorii noștri nu numai în țările lor de origine, ci și în întreaga lume. Împreună, suntem hotărâți să facilităm un peisaj financiar incluziv, ajutat de potențialul criptomonedelor”, a declarat Kyrilo Khomyakov, director regional pentru CEE și Asia Centrală.

Trustee Plus oferă o funcție de conversie pentru trei criptomonede din portofelul utilizatorului: USDT, BTC și ETH, permițând acestora să fie transformate automat în EUR. Această funcție poate facilita cumpărăturile, atât online, cât și offline, și se aplică numai plăților cu cardul de plată. Există o taxă de 10 euro pentru emiterea unui card de plată în portofelul Trustee Plus. Cu toate acestea, utilizatorii Binance beneficiază de o reducere de 50%, din 15 ianuarie până în 25 februarie.

“Cu drag și inspirație, în ultimul an am dezvoltat un produs pe care îl folosim noi înșine, pe care îl folosesc toți prietenii și familia mea. Când aud zilnic cuvinte de recunoștință de la străini pentru faptul că am simplificat relațiile financiare în familii, am oferit posibilitatea de a ajuta rapid prietenii, de a transfera, primi și cheltui remunerații pentru muncă, și pur și simplu de a ajuta eficient pe cei care au nevoie, atunci realizez că ne facem cu adevărat lumea un pic mai bună”, a adăugat Vadym Hrusha, CEO Trustee Plus.

Pentru a iniția utilizarea funcției Binance Pay în aplicația Trustee Plus, clienții sunt obligați să creeze un cont Binance și să își verifice complet identitatea (KYC) folosind fie pașaportul, fie permisul de conducere. După aceasta, ar trebui să se autentifice în portofelul Trustee Plus și să urmeze instrucțiunile detaliate.

Adăugărea de fonduri la Trustee Plus prin intermediul Binance Pay este rapidă, eficientă și nu implică taxe de serviciu – operațiunile sunt efectuate în USDT.