Unul dntre cei mai bogaţi oameni de pe Terra, Bill Gates aduce o veste aşteptată de o întreagă planetă. Pandemia se va încheia şi oamenii îşi vor putea relua normal viaţa de zi cu zi.

Bill Gates anunţă sfârşitul pandemiei de coronavirus. Americanul spune că decesele şi infecţiie cu COVID-19 ar putea scădea sub nivelul gripei sezoniere.

Cu ajutorul imunităţii naturale şi cea dată de vaccin şi tratamentele orale emergente, „rata mortalităţii şi rata infectării ar trebui să scadă masiv”, a declarat fondatorul Microsoft, joi, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Problemele privind vaccinarea împotriva Covid-19 vor fi diferite anul viitor, a spus Gates, pe măsură ce problemele de aprovizionare sunt rezolvate.

„Vaccinurile sunt un lucru foarte bun, iar constrângerile de aprovizionare vor fi în mare măsură rezolvate în prima parte a anului viitor şi, prin urmare, vom fi limitaţi doar de logistică şi cerere”, a spus Gates.

Miliardarul american a prezis în urmă cu câţiva ani, că o pandemie va lovi omenirea, lucru care s-a confirmat în 2019 cu COVID 19 depistat în China.