În noua ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni și marți, de la 20:30, Bianca Drăgușanu primește sarcina de a realiza costumele pentru fetițele familiei Bobeanu, pe care urmează să le poarte la spectacolul caritabil organizat de Mihai Petre.

Deși are un buget foarte mic la dispoziție, Bianca reușește să impresioneze pe toată lumea cu felul în care îl gestionează, mai ales atunci când, aflată într-o piață plină de haine second hand, vedeta negociază prețurile la sânge.

„Să ne înțelegem, eu am fost  un  copil  sărac.  Eu  mi-am cumpărat  jumătate din  viața mea haine de la second hand. Nu e vreo problemă. Și aș face-o și acum. Dacă mi-ar plăcea ceva, pe undeva, aș opri și mi-aș lua”, declară sincer Bianca.

De altfel, vedeta recunoaște că, dintre tot ce a avut de făcut la „Poftiți pe la noi!” asta i s-a părut cel mai greu.

„A trebuit să fac patru rochii în șase ore și le-am cusut cu mâna. Am avut un buget de 100 de lei pe care l-am împărțit în multe locuri. Cele șase ore curgeau parcă în defavoarea mea, după prima oră eram derutată și agitată și parcă nu-mi venea în minte nimic. Îmi doream să fac ceva frumos, care să mă reprezinte și care să le reprezinte, pentru că era vorba de patru  fetițe. Teoretic, este imposibil să faci cu un buget atât de mic atât de multe, practic, am reușit”, povestește Bianca.