Bella Santiago, originară din Filipine, a cucerit duminică noapte, concursul X Faxtor România 2018, organizat de Antena 1. Filipineza care face furori pe internet cu prestaţia sa de la audiţiile X Factor, va pleca acasă cu fabulosul premiu de 100.000 de euro.

Bella Santiago, din echipa Deliei, este marea câştigătoare a concursului X Factor. Artista din Filipine a fost pe placul publicului din România care a desemnat-o câştigatoarea X Factor 2018.

După ce Mihai Bendeac şi Vlad Drăguşin a anunţat numele câştigătoarei, Bella Santiago a căzut în genunchi, plângând de fericire.

Cu ochii în lacrimi, a putut să spună că: Vă mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi apreciat, sunt foarte fericită, nu pot să cred că voi m-aţi votat pe mine, vă iubesc pe toţi şi vreau să zic că sunt mândră câ sunt româncă.

În finala de duminică s-au calificat patru concurenţi: Bella Santiago, Doiniţa Ioniţă, Cristian Moldovan şi Ioana Bulgaru.

După primele două melodii interpretate de fiecare finalist, în urma televotingului, în duelul final s-au calificat Ioana Bulgaru și Bella Santiago.

Doiniţa Ioniţă şi Cristian Moldovan au fost eliminaţi clasându-se pe locurile trei şi patru.

Astfel că după ce în 2017, concursul X Factor a fost câştigat de americanul Jeremy Ragsdale, pentru al doilea an, trofeul merge la alt concurent străin, de astă dată în Filipine.

La finalul show-ului, Bella Santiago a interpretat piesa Hora din Moldova.