Serena Williams a luat bătaie sâmbătă seară în semifinale la Toronto de la o puștoaică de 18 ani din Elveția. Belinda Bencic a reușit o performanță uriașă reușind să o trimită acasă pe principala favorită a turneului canadian.

Halep a scăpat de coșmarul Serena Williams, în finala de la Toronto și are mari șanse că câștige turneul.

Belinda Bencic, aflată pe locul 20 WTA, s-a impus sâmbătă noapte, în semifinale la Toronto, în trei seturi, în fața lui Williams, scor 3-6, 7-5, 6-4.

Dacă în 2014 a fost eliminată în semifinale de sora sa Venus, în acest an, Serena părăsește turneul de la Toronto tot în semifinale.

Serena Williams nu mai pierduse un meci oficial într-un turneu WTA de zece luni.

Ultima înfrângere produsă la un turneu oficial internațional, a fost înregistrată tocmai împotriva Simonei Halep, în octombrie anul trecut, la Turneul Campioanelor.

Serena Williams mai pierduse trei meciuri în acest an, însă prin abandon înainte de începutul partidei, din motive medicale.

Astfel că Simona Halep o întâlnește pe elvețianca Belinda Bencic în finala turneului de la Toronto. Halep a mai jucat o singură dată cu elvețianca în 2014 la Wimbledon, unde a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-1.

După un meci maraton cu Serena care a durat două ore și 30 de minute de joc, elvețianca a declarat: Nu mă gândesc la titlu, acum trebuie să mă recuperez. Vom vedea ce va fi, Simona Halep este o jucătoare foarte bună.