Jucătorii de tenis care au participat la turneul RTP Gold Cup 2018 din 29 septembrie de la Bucureşti, au primit în dar, de la compania Belin, câte o cutie de ceai negru premium.

Un nou sponsor s-a alăturat circuitului Romanian Tenis Premium. Belin se alătură companiilor Alexandrion Group România, Doemniile Sâmbureşti, Aqua, Dr. Oetker, care au ales să suţină turneul de tenis rezervat jucătorilor amatori din România.

Participanţii la turneul de categorie RTP 250 din 29 septembrie de la Vitality Wellness Club din Bucureşti, au primit pe lângă alte premii de la sponsori şi câte o cutie de ceai premium Belin, Ceai Zauberer negru Ceylon.

Ceaiul negru Ceylon provine din Sri Lanka (cunoscută sub numele Ceylon până în anul 1972), fiind unul dintre cele mai renumite ceaiuri din lume. Sri Lanka este renumită pentru ceaiurile sale de înaltă calitate, fiind cel de-al treilea producător mondial de ceaiuri.

Ceaiul negru are proprietăţi antioxidante, fiind recomandat îndeosebi pe perioada iernii. Ceaiul negru îmbunătăţeşte rezistenţa la frig şi ajută corpul să îşi păstreze resursele de energie.

28 de jucători au luat parte la turneul RTP 250 – RTP Gold Cup 2018, competiţie câştigată de Sebastian Radu Popa.

Te poţi alătura turneului RTP dacă ai vârsta minimă de 18 ani şi îţi place să joci tenis. Înscrierea se face pe site-ul oficial www.tenispremium.ro