Copii trebuiesc supravegheați tot timpul, mai ales atunci când încep să meargă de-a bușilea și cineva trebuie să stea tot timpul după ei. Dacă mai trebuie să faci și diverse treburi prin casă și nu ai un ajutor permanent, o soluție pentru siguranța copilului o poate reprezenta un țarc.

Ţarcul de copii este o combinaţie între pătuţul pentru bebe şi salteluţă interactivă. Este un loc în care cel mic se poate juca şi stimula vizual, tactil, motoriu etc, cât şi un loc în care îl poţi lasă pe cel mic pentru a beneficia de câteva momente de linişte. Însă, dacă pătuţul pentru bebe şi salteluţă interactivă sunt bune cât timp bebeluşul este mic şi nu se poate căţăra şi pleca, ţarcul este ideal pentru a-l ţine într-un loc sigur când cel mic începe să exploreze.

Ţarcul pentru bebeluși sau ţarcul de joacă pentru copii reprezintă o piesă de mobilier care te ajută să îți protejezi copilul atunci când nu ai timp să îl supraveghezi permanent.

În țarc, copilul se poate sta liniștit, poate dormi, se poate mișca, și chiar se poate juca, fără să existe pericol de accidentare.

Țarcul îi oferă copilului un mediu sigur în care să se joace, dar te ajută şi pe ţine să dispui de timp liber, timp în care să faci diverse treburi prin casă.

Potrivit magazinului online Bekid.ro, ţarcurile pentru copii pot fi utilizate încă din prima zi de viaţă a celui mic până când acesta atinge aproximativ greutatea de 15 kilograme.

Ţarcul de joacă pentru copii este locul potrivit în care cel mic să fie lăsat să se joace în voie pentru că este sigur, spaţios şi confortabil.

Bekid.ro oferă un tarc pentru bebelus începând de la 215 lei. Țarcul este special conceput pentru a fi confortabil pentru cel mic și are şi accesoriile şi materialele necesare pentru că cel mic să se joace într-un mediu plăcut şi confortabil.

Ţarcul îl ajută pe acesta să se dezvolte armonios şi sănătos și stimulează copilul prin culorile şi imaginile folosite pe „pereţii” acestuia. Cele mai multe ţarcuri au pereţii viu coloraţi sau imagini şi desene atractive pentru micuţi.

În funcție de spațiul disponibil pe care îl ai în locuință, poți opta pentru un țarc din material plastic, lemn sau oțel.

Dacă alegi un ţarc din lemn, distanţa dintre graţiile ţarcului nu trebuie să fie mai mare de 3-4 cm, pentru că piticii să nu-şi prindă mânuţele, picioruşele sau capul printre gratii.

Cele mai multe ţarcuri pentru copii pot şi folosite încă de la naştere până la 3 – 4 ani, când cel mic este deja independent şi nu mai poate fi ţinut într-un singur spaţiu.

Ţarcurile de joacă din lemn sunt recomandate atunci când doreşti să ai o zona mai mare în care cel mic să se joace.

Spre deosebire de ţarcurile pliabile, ţarcurile din lemn sunt mult mai mari, ocupă mult spaţiu, însă sunt mult mai rezistente şi dure.

Magazinul online www.bekid.ro îți oferă zeci de modele de țarcuri pentru bebelușul tău, viu colorate și confortabile, astfel încât copilul să crească în siguranță, sănătos și frumos. Pe lângă țarcuri pentru bebeluși, magazinul online îți oferă și accesorii pentru camera copilului, jucării, cărucioare pentru plimbat prin parc, scaune speciale pentru transport în mașină, precum și multe alte accesorii necesare îngrijirii și creșterii unui bebeluș.