Actorul Bebe Cotimanis a fost dat afară de Pro TV, din juriul emisiunii ”Românii au talent”, după doar un sezon, pentru un motiv halucinant. A fost un jurat prea cuminte, lucru care nu a picat bine conducerii postului tv.

Bebe Cotimanis nu mai jurizează la Românii au talent. Actorul a fost înlocuit de Pro TV cu Florin Călinescu la pupitrul emisiunii „Românii au talent”.

Faptul că a fost un jurat prea cuminte, l-a costat pe Bebe Cotimanis, scaunul de la Românii au talent, unul dintre cele mai de succes show-uri din România.

 „A contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat”, a fost explicația oficială a trustului PRO.

Producătorii emisiunii Românii au talent aveau nevoie de un „bum” mediatic și cel „sacrificat” a fost actorul Bebe Cotimanis.

„Andra și Andi Moisescu nu puteau fi înlocuiți, întrucât sunt de la început în juriul emisiunii și au parte de o popularitate mare. Mihaela Rădulescu a fost oprită pentru că stârnește controverse și produce implicit audiență, iar cel care a rămas a fost Cotimanis. Pe Cotimanis l-a costat faptul că a stat prea ‘în banca sa’. Ca notorietate nu s-a putut lupta cu Răduleasca și va rămâne în trustul PRO, dar nu ca jurat la ‘Românii au talent”, a povestit o sursă credibilă pentru Libertatea.ro.

Bebe Cotimanis neagă faptul că s-ar fi certat cu Mihaela Rădulescu și din acest motiv a fost înlăturat de la masa juriului.

„Sunt în relaţii de prietenie cu Mihaela, chiar foarte bune. Ne respectăm şi ne apreciem reciproc şi întotdeauna va fi aşa. Mihaela e o faţă extraordinară, un om cald cu un suflet mare. Am avut de ales între mai multe proiecte ale ProTV şi unele strict personale şi profesionale: trei piese de teatru şi numeroase colaborări. Anul acesta, «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. E decizia mea. Nimeni nu e, profesional vorbind, de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi de cunoştinţe într-ale showbizului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic. Sezonul trecut al concursului «Românii au talent» a fost extrem de bun, în care am cunoscut sute de oameni talentaţi, iar noul sezon va fi, cu siguranţă, unul de excepţie” a explicat Bebe Cotimanis.

Dacă și-ar fi pus chelia pe ”tapet” și ar fi făcut scandal la Românii au talent, actorul mai rămânea încă un sezon la masa juriului.

Bebe Cotimanis se identifică cu Pro TV întrucât de ani de zile este vocea din promo-urile postului de televiziune. În 2015 a fost primul sezon când emisiunea Românii au talent a avut patru jurați și nu trei ca în primele patru sezoane.