Beatrice Rancea se pupă pe bot cu un dihor la „Ham talent”

Regizoarea Beatrice Rancea a dat în mintea…dihorilor. Jurata show-ului HamTalent de la Antena 1 s-a pupat pe bot cu…dihorul.

În timpul filmărilor pentru singurul show de televiziune care pune animalele de companie în lumina reflectoarelor, Beatrice Rancea a ținut pentru prima dată în brațe un dihor la filmările show-ului „Ham talent”.

În platoul emisiunii „Ham talent”, animalele de companie dau fericite din coadă, iar stăpânii lor se umflă în pene când văd reacțiile stârnite de ele pe fața celor cinci membri ai juriului.

Cert este că toată lumea se simte ca peștele în apă, iar jurații au parte de experiențe inedite.

Așa se face că, în timpul filmărilor pentru primul sezon al emisiunii, Beatrice Rancea a ținut pentru prima dată în brațe un dihor. „Doamne, cât e de dulce!”, a spus Beatrice.

Încântat de compliment, probabil, micuțul animal de companie a răsplătit-o pe Beatrice cu un pupic, spre amuzamentul tuturor celor prezenți în sală.

La ce este talentat dihorul, cine sunt stăpânii lui, de ce au decis să vină la „Ham talent” și dacă echipa lor va reuși să ia piuitul juraților, telespectatorii vor afla urmărind primul sezon al emisiunii, difuzat în curând de Antena 1.

dihor - beatrice rancea