După ani de muncă, crescut copii şi griji multe, o vacanţă departe de casă este binevenită pentru părinţii şi bunicii noştri. O vacanţă reuşită nu trebuie să fie o excepţie sau un lux ci un lucru normal pentru fiecare cetăţean.

Ne-au crescut, ne-au făcut mari, iar acum trebuie să le arătăm recunoştinţă şi să-i ajutăm să mai uite de grijile bătrâneţii. O vacanţă în ţări precum Italia, Spania, Portugalia, sau o croazieră pe mare, ar fi cadoul perfect pentru seniorii familiei.

Indiferent de vârstă, călătoriile rămân ocazii inedite de a descoperi lumea, de a ne vizita prietenii şi rudele din alte colţuri ale lumii sau de a ne răsfăţa într-un de vis.

Bavaria Tour oferă un ăachet special pentru seniorii care vor să-şi petreacă o vacanţă de neuitat în Italia, cu preţuri pornind de la 250 de euro pentru opt zile.

Dacă părinţii voştri preferă Spania, oferă-le o vacanţă de opt zile, graţie pachetului Bavaria Tour care porneşte de la 197 euro.

Un sejur de opt zile în Portugalia pentru seniori porneşte de la 343 de euro, dar vacanţa merită fiecare leu.

Dacă seniorii familiei sunt împătimiţi după drumeţiile pe mare, o croazieră pe Nil, sau Marea Mediterană, ar fi alegerea perfectă.

Vacanţa te ajută să vezi lumea, să cunoşti noi culturi, să te îmbogăţeşti spriritual şi cultural, indiferent de vârstă, să simţi că trăieşti. Vacanţa înseamnă bucurie, soare, relaxare, încărcarea bateriilor şi crearea unei stări de bine cu amintiri memorabile, de neuitat.

Bavaria Tour oferă pachetele pentru seniori cu transport, cazare, masa şi ghid turistic, oferte de vacanţă cu tarife reduse pentru a da şansa şi seniorilor să se bucure de vacanţe peste tot în lume.

Poţi chiar tu să mergi alături de părinţi şi bunici în vacanţa specială pentru seniori, plătind acelaşi preţ. Aşa te poţi bucura alături de ei, de o vacanţă unică. Nu rata şansa de a-ţi face, mama, tatăl, sau bunicii, feiciţi, arătându-le lumea.