Green Cola a câștigat premiul Produsul Anului 2020 pentru produsele din gama Green Flavors: Green Orange, Green Lemon și Green Sour Cherry, în categoria băuturi răcoritoare carbonate. Premiul a fost acordat în urma validării de către un juriu de specialitate, umată de votul consumatorilor din România, acordat pe criterii de inovație, atractivitate și intenție de cumpărare.

În fiecare an, competiția recompensează inovația, încurajând consumatorii să voteze produsele recent lansate pe piață. Produsele premiate din gama Green Flavors – Green Orange, Green Lemon și Green Sour Cherry – au fost introduse pe piața din România în 2019, respectând principiile rețetei originale Green Cola și angajamentul brandului de a inspira consumatorii să aibă curajul să viseze.

Astfel, în linie cu valorile Green Cola, toate cele trei produse înlocuiesc îndulcitorii tradiționali, precum zahărul și aspartamul, cu stevia, un îndulcitor natural ce asigură un aport caloric redus, oferind alternativa unei băuturi răcoritoare unice, mai sănătoase. Mai mult decât atât, inovația întregii game constă în conținutul ridicat de arome și sucuri naturale. Produsele sunt disponibile în trei sortimente, cu suc de portocală, lămâie, respectiv cireșe, fiind astfel o alegere ideală pentru a completa un stil de viață sănătos.

„Suntem mândri și onorați că trei dintre băuturile răcoritoare pe care le-am lansat recent pe piață au fost votate Produsul Anului 2020. Acest premiu reprezintă confirmarea că livrăm, într-adevăr, ce este mai bun pentru consumatorii noștri și recunoașterea angajamentului pe care ni l-am asumat încă de la intrarea pe piața din România, în 2017. Este și cea mai puternică încurajare să ne continuăm activitatea, nu doar prin a inova, ci rămânând un ascultător activ al consumatorilor din România și susțintător al unui stil de viață mai sănătos și mai responsabil”, a declarat Ioannis Ferfelis, General Director Elgeka Ferfelis Romania SA.

Noua gamă completează portofoliul companiei după lansarea Green Cola, în 2017, ca un răspuns inovator la nevoia în creștere a consumatorilor pentru o alternativă naturală, mai sănătoasă pe piața băuturilor răcoritoare carbogazoase.

Filosofia și inovația la nivel de produs a gamei Green Favors au la bază misiunea Green Cola de a oferi consumatorilor de băuturi răcoritoare carbogazoase cea mai sănătoasă opțiune. Astfel, toate produsele din portofoliu sunt îndulcite în mod natural cu stevia, fără zahăr adăugat și fără aspartam, rezultând o băutură cu aport caloric redus sau nul, fără a afecta gustul.

***

Despre Green Cola

Green Cola a fost lansată în 2012, în Grecia, de către Pericles Venieris, antreprenor cu o carieră de peste 30 de ani în industria băuturilor răcoritoare, iar acum se vinde în peste 25 de țări din Europa și din afara Europei.

”Green Cola este o inovație în materia băuturilor de tip cola și nu poate fi comparată cu nicio rețetă anterioară sau existentă din această categorie. Este o cola unică, de cea mai înaltă calitate, pentru cei care aleg un stil de viață modern, evitând băuturile care conțin zahăr, dar care își doresc gustul delicios de cola. Este varianta cu perspectivă naturală a băuturii de tip cola” spune Pericles Venieris.

Compania este prezentă în România de la începutul anului 2017, iar produsul este disponibil în mari lanțuri de magazine, precum Selgros, Mega Image, Auchan, Metro și benzinării: Rompetrol și Lukoil. Planurile de dezvoltare din 2018 vizează construirea unei rețele naționale de distribuție prin intermediul companiei Elgeka Ferfelis România S.A.. Această abordare este răspunsul la nevoile crescânde ale consumatorilor în ceea ce privește consumul de băuturi de tip cola cu perspectivă naturală, dar care nu fac compromisuri în ceea ce privește gustul.