O femeie în vârstă de 84 de ani, din judeţul Vîlcea, a fost dezbrăcată în pielea goală, târâtă în noroi şi bătută de propria fiică care trebuia să aibă grijă de ea.

Imaginile care au îngrozit România ar fi fost filmate de Paște, însă incidente de acest gen se petreceau des.

În imagini apare o bătrână dezbrăcată, care este agresată și târâtă prin noroi, într-o curte.

O altă femeie se apropie de ea și o lovește cu picioarele în zona capului, de mai multe ori, după care bătrâna se prăbușește în mizerie.

La momentul în care s-a petrecut incidentul şocant, fiica era asistent personal, ea cerând expres acest lucru autorităţilor locale.

Cazul bătrânei Ana Ciucă din comuna Creţeni din Judeţul Vâlcea, a ajuns în presă şi a îngrozit pe toată lumea, pentru că un vecin a filmat momentul agresiunii.

În urma sesizării, reprezentanţii Primăriei s-au prezentat la domiciliul Anei Ciucă, ocazie cu care au văzut-o pe bătrână „lovită la nas şi când au întrebat ce s-a întâmplat li s-a spus că a căzut pe scări. A doua oară când s-a întâmplat acest eveniment, (n. red. – de Paşte) a intervenit Poliţia (n. red. – la sesizarea la 112 a celui care a filmat agresiunea), a fost chemat SMURD-ul şi doamna în vârstă a fost internată la spital”, potrivit adevarul.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă, astfel că au emis pe numele femeii de 62 de ani un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând scoaterea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 metri.

A fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.