Semne bune toamna are, căci bate vânt de schimbare în România graţie unui grup de tineri care pun la cale o lovitură devastatoare pentru întreaga clasă politică. În timp ce alţii doar distrug şi nu pun nimic în loc, tinerii care au pornit revoluţia schimbării, propun o schimbare constructivă, vin cu o alternativă. Iată despre ce e vorba.

Clasa politică este pe cale să primească o lovitură cruntă din partea tinerilor români. Sătui să fie conduși de corupți și incompetenți, patru români au pus la cale un plan prin care vor să schimbe radical în bine, România.

Îşi spun Noua Românie pentru că îşi doresc cu adevărat ceva nou, curat, frumos şi prosper pentru toţi românii. Toţi românii curajoşi şi dornici de schimbare sunt chemaţi să se alăture celui mai mare proiect care va produce cutremur în România.

După 28 de ani de aşteptare, a venit momentul mult aşteptat. Toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani şi nu au mai fost membri în alt partid, se pot alătura Noua Românie. Este singura formaţiune politică din România, construită de la zero, singurul partid care nu acceptă traseişti politici şi care se autofinanţează prin cotizaţiile şi donaţiile membrilor.

Au deja 35 de organizaţii locale, dintre care cinci sunt în Diaspora. Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Sebastian Popescu, liderul Noua Românie face apel la tinerii curajoși ai României, indiferent unde s-ar afla în prezent, să se alăture proiectului Noua Românie pentru a reuși împreună să ne decidem în bine propria soartă.

“Actuala clasă politică coruptă, incompeetentă şi nereformată, trebuie schimbată rapid. Am ajuns săracii Europei pentru că suntem conduşi de hoţi. Românii, fiecare din noi, putem să schimbăm acest lucru. Trebuie doar să vrem, iar apoi o să şi putem. E simplu dacă vrei schimbare. Trebuie puţină implicare. De aceea vă invit să veniţi în echipa PNR şi împreună să construim o Nouă Românie”, a declarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Cei care au trecut pe la mai multe partide, cei care au deținut funcții la nivel local și central, nu au ce căuta în Noua Românie.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.