Bate vânt de schimbare în România. Politicienii primesc o lovitură grea. Iată despre ce e vorba!

Bate vânt de schimbare în România. Politicienii primesc o lovitură grea. Iată despre ce e vorba!
loading...

Mobilizare generală în toată ţara. Un grup de tineri români, curajoşi şi dornici de schimbare, profită de vacanţa parlamentară, pentru a declanşa marea acţiune naţională de mobilizare a tinerilor şi a tuturor românilor care s-au săturat de ce se întâmplă în ţară şi care doresc cu adevărat să scape de actualii politicieni.

Clasa politică este pe cale să primească o lovitură cruntă din partea tinerilor români. Sătui să fie conduși de corupți și incompetenți, patru români au pus la cale un plan prin care vor să schimbe radical în bine, România.

Îşi spun Noua Românie pentru că îşi doresc cu adevărat ceva nou, curat, frumos şi prosper pentru toţi românii. Toţi românii curajoşi şi dornici de schimbare sunt chemaţi să se alăture celui mai mare proiect care va produce cutremur în România.

După 27 de ani de aşteptare, a venit momentul mult aşteptat. O adevărată revoluţie a schimbării proneşte în aceste zile în toată ţara. Planul este simplu, toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani şi nu au mai fost membri în alt partid, se pot alătura Noua Românie. Este singura formaţione politică din România, construită de la zero, singurul partid care nu acceptă traseişti politici şi care se autofinanţează prin cotizaţiile şi donaţiile membrilor.

În luna iunie au înfiinţat patru noi organizaţii locale la Bacău, Tulcea, Buzău şi Sectorul 5. Astfel că au ajuns la 27 de organizaţii locale dintre care patru sunt în Diaspora în Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. În luna iulie, Noua Românie urmează să deschidă Organizaţii Locale în alte şase oraşe din ţară: Arad, Reşiţa, Baia Mare, Bîrlad, Botoşani şi Suceava.

Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Este timpul ca lucrurile să se schimbe. Actualii politicieni care de 27 de ani fac tot ce vor cu soarta țării după care vin și ne prostesc în față că nu nu pot face nimic, trebuiesc trimiși acasă…sau după fapte..la pușcărie.

Sebastian Popescu, liderul Noua Românie face apel la tinerii curajoși ai României, indiferent unde s-ar afla în prezent, să se alăture proiectului Noua Românie pentru a reuși împreună să ne decidem în bine propria soartă.

„Actuala clasă politică coruptă, incompeetentă şi nereformată, trebuie schimbată rapid. Am ajuns săracii Europei pentru că suntem conduşi de hoţi. Românii, fiecare din noi, putem să schimbăm acest lucru. Trebuie doar să vrem, iar apoi o să şi putem. E simplu dacă vrei schimbare. Trebuie puţină implicare. De aceea vă invit să veniţi în echipa PNR şi împreună să construim o Nouă Românie”, a declarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Sunt tineri, ambițioși, serioși, fără trecut politic și cu dorință reală de schimbare. Nu au frică de actualii politicieni și sunt puși pe fapte mari.

Cei care au trecut pe la mai multe partide, cei care au deținut funcții la nivel local și central, nu au ce căuta în Noua Românie.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Rent a car Bucuresti
  Rent a car Bucuresti 6 iulie, 2017, 23:49

  In timp poate vor avea succesm

  Reply this comment
 2. Leru
  Leru 7 iulie, 2017, 09:54

  Lăudabilă inițiativa, avântul tineresc și speranța. Vă trebuie și multă, multă înțelepciune. A mai fost un astfel de partid prin anii 1996.Imi aduc aminte că partidul purta aceeași denumire. La cea vreme am candidat din partea acelui partid la funcția de primar. Mi-aș permite un sfat: să susțineți introducerea în Constituția României un articol care să cuprindă următoarea idee: orice lege și amendament dezbătut și aprobat în parlament să se întoarcă la popor spre votare și numai când 50+1 % din cei cu drept de vot au votat ,,pentru,, , abia atunci legea(amendamentele) să fie trimise la Președinte spre promulgare. Actualmente suntem intr-o falsă democrație. Cetățeanul trebuie să simtă că legile sunt și se răsfrâng în mod benefic asupra lui și a țării. Un guvern și un parlament pot fi cumpărate și influențate Intern și extern. Un popor niciodată!!! Și cred că parlamentarii noștri nu ne-ar mai reprezenta interesele prin Honolulu, Dubai și Insulele Capului Verde! Mult succes în acest sens! Considerații, Leru

  Reply this comment
 3. Eugenia Nichici
  Eugenia Nichici 7 august, 2017, 00:22

  Felicitări că s-au trezit si tinerii noștri (,exact acum 5 ani am scris o carte neluată in seamă Românul rebel, poate inspiratia mea s-a extins fără să fie citită doar de f putini,)p oate strigătul celor care au suferit pt totate cele petrecute la noi, Să vă ajute toti cei cu inima română, Țepeși vom fi si Stefan cel Mare dar tara un destin are,cel voi il puteti duce la bine,nu rău. Succes.

  Reply this comment
 4. scriitor
  scriitor 7 august, 2017, 10:31

  Tinerii acestia mai au de așteptat până vor avea majoritate în alegeri! Este singurul mod legal de schimbare a puterii politice sau a majorității parlamentare! Dacă nu ne dorim să se întâmple la noi ca în Ucraina sau în Turcia…

  Reply this comment
 5. Stăniloiu Mihai
  Stăniloiu Mihai 8 august, 2017, 14:45

  Şi eu o să pun umărul la MUNCĂ pentru Țară noastră Îmi iubesc Țara şi poporul

  Reply this comment
 6. ALEXANDRU
  ALEXANDRU 24 august, 2017, 18:49

  La 61 de ani ,apolitic convins,vreau sa sprijin acest proiect pentru toti tinerii din aceasta tara care merita un viitor prosper iar clasa politica formata din 90 pana azi trebuie trezita la realitate.
  Tinerii curati sunt viitorul tarii! Doamne ajuta sa razbim si sa distrugem sistemul mafiot bine pus la punct ,care conduce azi destinele tarii! E GREU DAR NU IMPOSIBIL!

  Reply this comment
  • Patru Marin
   Patru Marin 16 noiembrie, 2017, 17:52

   Bai Sandele tata?…nu te grabi sa tragi concluzii…este o gaselnita a jurnalisrilor de rahat din Romania,pentru singurul neuron pe care il mai au romani in cap….si ala ocupat sa voteze hotii si tradatorii….nui mai trezesti pe romani din indiferenta si nepasare,nici cu medicamente straine….

   Reply this comment
 7. Patru Marin
  Patru Marin 16 noiembrie, 2017, 17:47

  Pleaca baba Rada si vine Rada baba…

  Reply this comment
 8. cosmin
  cosmin 25 noiembrie, 2017, 03:04

  Totul e posibil.Nu mai astptam nimic.Revolutie sa fie .Sunt miste ratati care au venit sa fure Nu sa faca ceva bun.Sus Romania pare sa te trezesti

  Reply this comment
 9. Tania Sima
  Tania Sima 25 noiembrie, 2017, 07:26

  Si eu vreau sa ma alatur acestui partid. M-am saturat de saracie m-am saturat sa fiu obligata sa muncesc in alte tari ca sa pot sa traiesc sa am ce pune familiei mele pe masa. M-am saturat sa vad atatia copii amarati pe drumuri fara o locuinta fara un viitor. Tara noastra e foarte bogata dar bani ajung doar in buzunarele celor de sus a coruptilor care ne conduc,a medicilor care fara mita nu ai șansă la viata. Vreau schimbare vreau ca tara mea sa fie din nou frumoasa curata si cinstita. VREAU O NOUA ROMANIE

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<