Mobilizare generală în toată ţara. Un grup de tineri români, curajoşi şi dornici de schimbare, profită de vacanţa parlamentară, pentru a declanşa marea acţiune naţională de mobilizare a tinerilor şi a tuturor românilor care s-au săturat de ce se întâmplă în ţară şi care doresc cu adevărat să scape de actualii politicieni.

Clasa politică este pe cale să primească o lovitură cruntă din partea tinerilor români. Sătui să fie conduși de corupți și incompetenți, patru români au pus la cale un plan prin care vor să schimbe radical în bine, România.

Îşi spun Noua Românie pentru că îşi doresc cu adevărat ceva nou, curat, frumos şi prosper pentru toţi românii. Toţi românii curajoşi şi dornici de schimbare sunt chemaţi să se alăture celui mai mare proiect care va produce cutremur în România.

După 27 de ani de aşteptare, a venit momentul mult aşteptat. O adevărată revoluţie a schimbării proneşte în aceste zile în toată ţara. Planul este simplu, toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani şi nu au mai fost membri în alt partid, se pot alătura Noua Românie. Este singura formaţione politică din România, construită de la zero, singurul partid care nu acceptă traseişti politici şi care se autofinanţează prin cotizaţiile şi donaţiile membrilor.

În luna iunie au înfiinţat patru noi organizaţii locale la Bacău, Tulcea, Buzău şi Sectorul 5. Astfel că au ajuns la 27 de organizaţii locale dintre care patru sunt în Diaspora în Marea Britanie, Spania, Italia şi Germania. În luna iulie, Noua Românie urmează să deschidă Organizaţii Locale în alte şase oraşe din ţară: Arad, Reşiţa, Baia Mare, Bîrlad, Botoşani şi Suceava.

Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Este timpul ca lucrurile să se schimbe. Actualii politicieni care de 27 de ani fac tot ce vor cu soarta țării după care vin și ne prostesc în față că nu nu pot face nimic, trebuiesc trimiși acasă…sau după fapte..la pușcărie.

Sebastian Popescu, liderul Noua Românie face apel la tinerii curajoși ai României, indiferent unde s-ar afla în prezent, să se alăture proiectului Noua Românie pentru a reuși împreună să ne decidem în bine propria soartă.

„Actuala clasă politică coruptă, incompeetentă şi nereformată, trebuie schimbată rapid. Am ajuns săracii Europei pentru că suntem conduşi de hoţi. Românii, fiecare din noi, putem să schimbăm acest lucru. Trebuie doar să vrem, iar apoi o să şi putem. E simplu dacă vrei schimbare. Trebuie puţină implicare. De aceea vă invit să veniţi în echipa PNR şi împreună să construim o Nouă Românie”, a declarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Sunt tineri, ambițioși, serioși, fără trecut politic și cu dorință reală de schimbare. Nu au frică de actualii politicieni și sunt puși pe fapte mari.

Cei care au trecut pe la mai multe partide, cei care au deținut funcții la nivel local și central, nu au ce căuta în Noua Românie.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.