Bătaie la înmormântarea Ionelei Prodan, pe pachetele de lux oferite la parastas!

Bătaie la înmormântarea Ionelei Prodan, pe pachetele de lux oferite la parastas!
loading...

Funeralii cu scandal la Cimitirul Belu din Capitală unde regretata artistă Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum. Fiica acesteia, Anamaria Prodan s-a ocupat până la ultimul detaliu de înmormântarea mamei ei.

Anamaria Prodan și-a dorit ca toți cei prezenți să o conducă pe ultimul drum ca pe o adevărată regină pe mama sa şi astfel a cheltuit o sumă uriaşă pentru funeralii.

Fanii Ionelei Prodan nu au plecat cu mâna goală de la înmormântarea cântăreței. Înainte de slujbă, Anamaria Prodan a împărțit CD-uri cu muzica mamei ei. După înmormântare, cei prezenți au primit câte un pachet, în care se regăseau un covrig și o portocală. În jur de 2.000 de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Ionela Prodan.

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După slujbă, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana care a avut loc la restaurantul Premier Palace. Cei care au participat la parastas au fost serviți cu un mix de aperitive, somon la grătar cu sparanghel și prăjituri. O persoană apropiată de familia Ionelei Prodan ne-a mărturisit că Anamaria a fost dispusă să plătească aproximativ 50.000 de euro pentru înmormântarea mamei sale.

La scurt timp după funeraliile regretatei artiste, toți prietenii ei apropiați s-au îndreptat către un resturant de cinci stele unde a avut loc pomana. printre invitați a fost și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, care după ce s-a recules la masa dată de Anamaria Prodan a ieșit încărcată cu o sacoșă plină.

Parastasul organizat de Anamaria Prodan în memoria mamei sale a costat-o scump pe celebra impresară, undeva la aproape 7.000 de euro.

Meniul a fost însă unul de lux: invitații au mâncat somon la grătar, sushi și dulciuri făcute la comandă.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro