Funeralii cu scandal la Cimitirul Belu din Capitală unde regretata artistă Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum. Fiica acesteia, Anamaria Prodan s-a ocupat până la ultimul detaliu de înmormântarea mamei ei.

Anamaria Prodan și-a dorit ca toți cei prezenți să o conducă pe ultimul drum ca pe o adevărată regină pe mama sa şi astfel a cheltuit o sumă uriaşă pentru funeralii.

Fanii Ionelei Prodan nu au plecat cu mâna goală de la înmormântarea cântăreței. Înainte de slujbă, Anamaria Prodan a împărțit CD-uri cu muzica mamei ei. După înmormântare, cei prezenți au primit câte un pachet, în care se regăseau un covrig și o portocală. În jur de 2.000 de oameni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Ionela Prodan.

Ceremonia de înmormântare a fost oficiată de opt preoți. După slujbă, toți membrii familiei și prietenii apropiați au mers la pomana care a avut loc la restaurantul Premier Palace. Cei care au participat la parastas au fost serviți cu un mix de aperitive, somon la grătar cu sparanghel și prăjituri. O persoană apropiată de familia Ionelei Prodan ne-a mărturisit că Anamaria a fost dispusă să plătească aproximativ 50.000 de euro pentru înmormântarea mamei sale.

La scurt timp după funeraliile regretatei artiste, toți prietenii ei apropiați s-au îndreptat către un resturant de cinci stele unde a avut loc pomana. printre invitați a fost și cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu, care după ce s-a recules la masa dată de Anamaria Prodan a ieșit încărcată cu o sacoșă plină.

Parastasul organizat de Anamaria Prodan în memoria mamei sale a costat-o scump pe celebra impresară, undeva la aproape 7.000 de euro.

Meniul a fost însă unul de lux: invitații au mâncat somon la grătar, sushi și dulciuri făcute la comandă.