Simona Halep este tratată cu lipsă de respect de către organizatorii turneului de la Cincinnati. Românca a fost nevoită să se schimbe în timpul meciului cu australianca Ajla Tomljanovic, într-un culoar al arenei de tenis şi nu la vestiar. Şi cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, românca a fost şi filmată în timp ce se schimba.

După încheierea setului doi, câştigat de Halep cu 6-3, Ajla Tomljanovic a cerut un time-out medical și a părăsit arena. Simona Halep i-a cerut arbitrului de scaun să o lase să emargă la vestiar pentru a-şi schimba echipamentul, dar a fost refuzată de Marijei Cicak.

Tot ce pot să fac pentru tine este să trimit pe cineva în vestiar, dacă zici că este deschis, să îți aducă tricoul, iar tu să te schimbi pe coridor, a fost răspunsul Marijei Cicak.

Simona Halep a acceptat să se schimbe în astfel de condiţii umilitoare pentru un lider mondial, însă organizatorii turneului de la Cincinnati au filmat momentul în care românca se dezbrăca, iar imaginile au fost difuzate în direct la TV!

Noroc că un steward îi ținea paravan cu un prosop iar camera de filmat nu a surprins-o goală pe româncă.

Meciul cu Ajla Tomljanovic, întrerupt joi dimineaţă la scorul de 4-3, 30-15 în setul trei pentru Halepse va relua de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2.