Guvernul României, la ordinele Uniunii Europene, se îngrijește de refugiații sirieni care vor sosi în România. Lunar, peste 1100 lei va cheltui statul român cu fiecare refugiat, bani proveniți din taxele și impozitele românilor. 

Dacă bani pentru alocații, salarii și pensii decente, nu sunt, pentru refugiații sirieni, se găsesc.  Guvernul Ponta a anunțat miercuri, că Executivul a aprobat alocarea sumei de 1185 lei pentru fiecare refugiat sirian pe care țara noastră îl va găzdui. Peste 500 de lei, poate primi un refugiat pentru a-și plăti o chirie.

Toți acești bani vin din taxele și impozitele plătite de români. În loc să beneficieze ei de taxele și impozitele pe care le plătesc. Deci, pe spinarea românilor, un refugiat sirian o duce mai bine decât un pensionar care are în medie 700 lei pe lună.

România este obligată de Uniunea Europeană să primească 6.351 de refugiaţi. Cifra ar putea să crească până la 7000, în funcție de numărul de imigranți care sosesc pe teritoriul Europei. Astfel, la 6351 de refugiați, România cheltuie lunar aproximativ 2 milioane de euro.

UE l-a ignorat complet pe Klaus Iohannis și a dictat cote obligatorii pentru România deși în Constituția României la articolul 3, alin 4, scrie clar: Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine. Cu alte cuvinte UE face ceva pe Constituția României și ne bagă pe gât 7000 de refugiați.

În România, salariul minim net pe economie este 777 lei, o alocație pentru copil este 84 lei lunar, iar pensia minimă este de 400 lei.