Băsescu s-a mai ales cu un nepot. EBA a adus pe lume un băiețel

Elena Băsescu a născut sâmbătă seară, un băiețel. Este cel de-al doilea copil făcut cu soțul ei, Bogdan Ionescu, și cel de-al treilea nepot al fostului Președinte al României, Traian Băsescu.

Cel care a anunțat vestea venirii pe lume a băiețelului a fost Traian Băsescu. Fostul Președinte al României a anunțat vestea nașterii copilului Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu, prin intermediul unei postări pe facebook însoțită de o fotografie cu copilul.

“În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel”, a anunţat Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Este cel de-al doilea nepot pe care Elena Băsescu i-l face tatălui său, după ce pe 1 septembrie 2013 a adus pe lume, o fetiță, Sofia Anais.

În 2013, EBA a născut prematur sub supravegherea doctorului Monica Cârstoiu, soţia managerului Spitalului Universitar. Fetiţa a venit în a 35-a săptămână a sarcinii, este sănătoasă şi cântărea la naştere 2,715 kilograme şi 47 de centimetri.

Este cel de-al treilea nepot pe care-l are Traian Băsescu, după ce pe 14 noiembrie 2014 și fiica cea mare, Ioana Băsescu, a născut un băiețel.

elena basescu - baietel