Traian Băsescu confirmă faptul că actualul Președinte al României, Klaus Iohannis se lăfăie cu nesimțire pe banii românilor, cerând modernizarea Vilei Lac 3, modernizare care costă bugetul de stat mai bine de două milioane de euro.

Odată ajuns în fruntea țării, neamțul de la Sibiu e face vătaf peste bunurile României și ordonă să i se facă toate poftele, care culmea costă milioane de euro.

Cine suportă toate costurile mofturilor lui Iohannis?! Cetățenii români care l-au făcut președinte.

Traian Băsescu confirmă faptul că actualul președinte a solicitat RA-APPS să modernizeze reședința oficială a Președintelui României, Vila Lac 3.

Lucrările de modernizare cerute de Iohannis costă peste două milioane de euro.

„Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm cînd se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate ușile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeți cum o să-i piară președintelui pofta de a mai cere demisia PM”, scrie Traian Băsescu pe pagina lui de facebook.

Klaus Iohannis a cerut reamenajarea întregului etaj al Vilei Lac 3, astfel încât să aibă parte de un dormitor uriaș de 500 metri pătrați cu deschidere la Lacul Floreasca.

Pe lângă renovarea de lux a Vilei Lac 3, Iohannis a comandat și un pat special de 3 metri pe trei, din străinătate.

“Are motive, vrea să stea într-un dormitor de 500 metri pătrați cu deschidere spre lac. Vila este în renovare completă, a fost dat jos un perete ca să pună un geam imens. Structura de rezistență a imobilului este afectată total. Își ia un pat din străinătate, unul imens, care nu se face în România”, a spus Vișan la B1 TV.

În prezent, până când toate renovările vor fi finalizate, Klaus Iohannis locuiește în Vila Lac 2.

Iohannis a cerut Guvernului României să-i cumpere două avioane și un elicopter, pe care să le aibă la dispoziție când pleacă în delegații oficiale.

În primele șase luni de mandat, Klaus Iohannis a cheltuit doar pe deplasări în străinătate, peste 300,000 de euro.

Pe lângă toate astea, Klaus Iohannis vrea să cumpere din banii românilor, și o mașină de lux, cu dotări de ultimă generație, produsă în Germania.

Limuzina Mercedes, un model S-Klasse, costă cel puțin 121.000 de euro și are scaune încălzite electric, sistem de masaj încorporat în scaune, plasmă tv și sistem audio performant.

Așadar Klaus Iohannis trăiește nemțește în România unde salariul minim pe economie este de doar 1050 de lei, și unde alocația unui copil este de doar 84 de lei.

Însă puțin îi pasă președintelui care i-a cerut premierului interimar, Gabriel Oprea, să-i tripleze salariu, astfel încât lunar să primească 210 milioane lei.

La ce oare atâția bani și atâta lux pe spinarea românilor, când Iohannis nu are nici copii și mai deține o avere fabuloasă la Sibiu unde are șase case?!