Decizie scandaloasă a justiţiei române. Un bărbat care şi-a împuşcat în cap fostul cumnat, în timp ce acesta dormea, a fost lăsat în libertate pe motiv că nu prezintă pericol public.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, împuşcat în cap este din municipiul Ploieşti. Acesta a ajuns în stare gravă la spital.

”În dimineaţa zilei de 19 iulie, în jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul ca a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce acesta dormea, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcţia capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcţie necunoscută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Prahova.

Agresorul a fugit de la locul faptei, aruncând pistolul pe un câmp.

”În baza cercetările şi investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au reuşit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunităţii în vederea audierii. Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploieşti a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancţionării bărbatului, precum şi măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv”, a mai transmis Poliţia Prahova.

După ce a fost reţinut de anchetatori pentru 24 de ore, agresorul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.